SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yenilenmeyen Yenilir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da PTT dağıtıcılarına, 'iletişim, sosyal davranış kuralları ve etik' konularında seminer verildi. 

Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda verilen seminerin açılış konuşmasını yapan Posta Telgraf Teşkilatı Malatya Başmüdürü Zekai Özkan, “Sizler kurumumuzun sokaktaki gözüsünüz. Üniforma giyerek, kurumumuzu temsil eden personellerimizsiniz. Onun için sizlerin görevi, bir kat daha önem arz gediyor” ifadelerini kullandı.

Semineri veren Eğitmen Gülayşe Yetmez, “İnsanlarla tartışmayın. Tartışmadan, ikna edebilmek için etkin iletişim yöntemleri kullanmalısınız. İletişim sanatlarınızı geliştirebilirsiniz" dedi. Bugüne kadar 15 bin PTT personeline eğitim verdiklerini söyleyen Yetmez, “Karşılaştığınız problemleri nasıl giderirsiniz, gereksiz ayrıntılardan nasıl kurtulabilirsiniz, 'neden' yerine 'nasıl' sorularına nasıl cevap alıp, nasıl cevap vereceksiniz, onların üzerinde konuşacağız” diye konuştu.

“Yenilenmeyen yenilir” diyen Eğitmen Gülayşe Yetmez, PTT dağıtıcılarına, iletişim, sosyal davranış kuralları ve etik eğitimi konusunda sinevizyon eşliğinde eğitim verdi. Seminerde, sinevizyon eşliğinde PTT’nin tarihçesi ve hizmetleri hakkında bir sunum da yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız