SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeniler İddialı Konuştu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Trabzonspor'dan transfer ettiği Emrah Eren (yanda alttaki) ve Volkan Kürşat Bekiroğlu (yanda üstteki), Malatya'daki ilk açıklamalarında, Malatyaspor'un ikinci yarıdaki mücadelesiyle hakettiği yere geleceğini söylediler.

EMRAH'IN AÇIKLAMASI..
Malatyaspor’a Trabzonspor’dan gelen Emrah Eren, yeni takımına geldiği için çok mutlu olduğunu, isteyerek geldiğini anlatıp “Malatyaspor’un büyük bir camia olduğunu biliyorum. İnşallah Malatyaspor formasının hakkını vereceğim, başarılı olacağım. Malatyaspor, ligde kalitesinin çok altında bir yerde. İstenen yerde değil. İnşallah yapılan transferlerle, hoca, yönetim ve taraftar ile hak ettiği yere gelir” dedi.

Emrah, bonservis sorununu çözen Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi’ye teşekkür etti. Emrah, başkanın büyük fedakârlık yaptığını ve bu gelişme sonrası imza atıp Malatya’ya geldiğini söyledi.

Takım arkadaşı Volkan’ın da Malatyaspor’a gelmesinin avantaj olduğunu, onun iyi bir arkadaşı ve iyi bir futbolcu olduğunu anlatan Emrah “Malatyaspor’a alınan yabancı oyuncuları tanımıyorum. Ama Ziya Hoca aldıysa, mutlaka takım için iyidir. Malatyaspor ‘un kaliteli oyuncuları var. Ligde kalitesinin altında bir yerde bulunuyor. İnşallah ikinci yarı hak ettiği yere ulaşacak” dedi.

Emrah, Malatyaspor taraftarının dışarıdan bakıldığında “sakin” olduğunu söyleyip “İkinci yarı takımlarını desteklesinler. Biz elimizden geldiğince onlara hak ettikleri mutluluğu yaşatmaya çalışacağız” dedi.

VOLKAN'IN AÇIKLAMASI..
Malatyaspor’un Trabzonspor’dan aldığı yeni transferi Volkan Kürşat Bekiroğlu, Malatyaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Volkan, “İlk yarı bitmeden görüşüp anlaşmıştık. İstediğim kulübe geldiğim için mutluyum. İnşallah ben ve Malatyaspor için hayırlı olur. Ligde puan olarak iyi durumda değiliz. Yeni gelen arkadaşlarla birlikte iyi çalışıp Malatyaspor’u hak ettiği yere geleceğiz” dedi.

Malatyaspor’a gelmesinde Teknik Direktör Ziya Doğan’ın etkisi olduğunu belirten Volkan, “Buraya çok rahat geldim. Daha önce de söylemiştim: Malatyaspor taraftarlarının çok rahat olması gerekir. Başlarında güvenli, hırslı, bu işi iyi bilen bir hoca var” dedi.

Volkan, Trabzonspor ile iyi bir kamp dönemi geçirdiğini, hazırlık maçlarında oynadığını belirtip “Sakatlığım filan olmazsa, kendimi iyi hissediyorum, görev verildiği takdirde elimden gelenin en iyisini yaparım. Kendim ve takımım adına, Sivas maçına iyi bir başlangıç yapmak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız