SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yenilgi 'Bazı Sıkıntılar'dan mı Kaynaklandı?

0
Güncellendi - 2018-04-23 19:21:35
Yenilgi 'Bazı Sıkıntılar'dan mı Kaynaklandı?
A- A+ PAYLAŞ


Spor Toto Süper Ligin 30.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda şampiyonluğun güçlü ekibi Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu ve haftayı puansız tamamladı.

  Ligin 29.haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor'da futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Cuma günü antrenmanı boykot etmiş ve Cumartesi günü akşam İstanbul'a gitmişti.

  Sarı kırmızılı takımda yaşanan ödeme krizi sonrası gözler Beşiktaş karşılaşmasına çevrildi. İlk yarıda 1-0 geriye düşmesine karşın soyunma odasına 1-1 berabere gitmeyi başaran Evkur Yeni Malatyaspor, bitime 9 dakika kala yediği gollerle Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu.

  Yaşanan ödeme kriziyle birlikte sıkıntılı bir süreçten geçen Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, karşılaşma sonrası "İyi bir maç sergilediğimizi düşünüyorum. Beşiktaş'ı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Ancak biz bugün Beşiktaş'a değil farklı kişilere karşı maçı kaybettik. Bazı kişilerin maçı bir daha izlemesini rica ediyorum. Maçı Beşiktaş'a karşı kaybetmedik. Hakem arkadaşlarımız maçı bir kez daha izlesin" açıklamasını yaptı.

  Bulut, mali sorunla ilgili "Biz buraya geldiğimizde sıkıntılar vardı. Geldiğimde de sonuna kadar burada olacağımı söyledim. Zorluklar yaşanıyor. Maalesef sıkıntılar yaşanabiliyor. Takım olarak hiçbir zaman çalışmayı bırakmadık. Burada da çıkıp en iyi şekilde mücadele ettik. Puan ya da puanlar almaya çalıştık" değerlendirmesinde bulunurken, ligin 31.haftasında Malatya'da Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynanacak olan karşılaşma öncesi nasıl bir süreç yaşanacağı merak konusu oldu.

  Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında son dakikada yediği golle 2 puan bırakan ve ödeme krizi ile gittiği Beşiktaş deplasmanından puansız dönen sarı kırmızılılarda, ligde kalan 4 maç final havası niteliği taşıyor.

  Evkur Yeni Malatyaspor, ligin son 4 haftasında birbirinden zorlu karşılaşmalar oynayacak. 31.haftada 29 Nisan Pazar günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, 32.haftada Göztepe, 33.haftada ise Galatasaray'a konuk olacak. Evkur Yeni Malatyaspor, ligin son haftasında ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak ve ligi noktalayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ramazan Doğan (5 yıl önce)
    Yav tadını çıkarın Süper Lig'in Düşme korkumuz yok alttaki takımların hepsi 38 puan alana kadar biz her türlü bir iki puan da alırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Prim muhabbeti daha fazla gündem olmamalı. Kağıt üstünde böyle bir hakedisleri yok futbolcuların. Bu Yüzden bu işi yönetim çözülmelidir. Biran öncede akhisar maçına yoğunlaşılmalı. Küme hattıyla 6 puan fark var ve 4 maç kaldı. Acilen puana ihtiyacımız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (5 yıl önce)
    Yönetim busezon süperlige çıktıkdiyye gelen 50 trilyonla ödeme yapamıyosa sğperligde kalsak hangiparayla hoca topçu alacak şimdi ne futbolcunun ne hocanın kabahati yok ödemeni yaparsın yapamıyosan işi bi bile bırakırsın zirvedeyken haklarını inkar haksızlık ama süperligde bu yönetimle olmaz tarafta grubu ve malstyanın önde gelenleri mehmet ali aydınları ikna edip takımı teslim edecekler vizyonu ve misyonu olan bi ekip yönetecek
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    bu yönetimden başka bişey beklenmez. biri de açıklamıyor ödemeleri yaptık primleri yaptık vs diye. en çok ademe ödeme yapılmamış sanırım o nasıl bir şut çekme pas verme şekilleri. düşsün düşsün böle yönetim olduktan sonra düşmezsek şaşarım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Bir sikinti var evet ... Ama bence en buyuk sikinti Erol hoca. Cok bos konusmaya basladi. İsine baksana kardesim. Takimin kemiklesmis 11 ni niye bozuyorsun? Maci her halikarda bjk alirdi zaten fantezilerini son maclara sakla Erol hoca. Ve bence sen sezon sonunda birakacaksin sinyal vermeye basladin Aman gitme filan demesinler yolu acik olsun. Kalacaksanda isine gucune bak
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir Aslan (5 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Senin öyle bir meziyetin varsa sen ol, en azından Malatyalı bir hocamız var diyerekten övünürüz seninle
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Akhisar macina insallah iyi prim ler verilir bu macta 1 puan minimum lazim yokza Potata bizde variz Düşme adayi olarak
    0
    0
    Yanıtla
  • Zabit (5 yıl önce)
    Bana göre,işler sulandırılmaya başlandı.Yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (5 yıl önce)
    Kac mactr 3 puan alamıyoruz futbolcularda sıkıntı var maddi skntı mı degil mi bilmiyoruz fakat her ne ise acilen çözülmesi lazm düstü denilen osmanlı ve konya bize yaklastı biz hala puan alamıyoruz akhisar son şansımız baskan ve yönetimin sorunları çözemesi ve takımı uyarmasını bekliyoruz takıma güveniyoruz erol hocam takımı iyi motive et hersey sana düsüyor yüzüp kuyruğuna geldik korkulu günler yasamayalım
    0
    0
    Yanıtla