SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yenilgiyi Kabul Etmememiz Lazım"

0
Güncellendi - 2017-12-13 02:34:49
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, ligde yenilmeyecek takım olmadığını ifade ederek, Galatasaray karşısında Beşiktaş’a karşı verdikleri mücadelenin aynısını verip, istedikleri sonucu almak istediklerini söyledi.

  Takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Kara, “Sahada iki takım mücadele ettiği sürece eşittir. Ben, arkadaşlarımla birlikte takım olarak iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Bu asla göz ardı edilemez. Tek eksiğimiz gol yollarındaki sıkıntılarımız, bunu herkes görüyor. Gerçekten çok iyi bir futbol sergiliyoruz. Defans olarak çok iyi bir oyun ortaya koyuyoruz. Zaten kendi kendimizi bilmemiz, tanımamız lazım çünkü ona göre rakiplerimize karşı güzel sonuçlar alabilelim. İyi mücadele edip, oynadığımıza inanıyorum. Sadece gol yollarımızda sıkıntılarımız vardı. Atamadığımız birçok pozisyonumuzda oldu. Bunları değerlendiremediğimiz için çok sıkıntılı olmasa da sıkıntılı sürecin içerisindeyiz. Ben arkadaşlarıma ve buradaki bütün ekibe inanıyorum. Elimizden gelen her şeyin iyisini yaptıkça sahada bütün takımlar eşit, bizim için sıkıntı olmayacaktır” diye konuştu.

  Kara, yenilgiyi kabul etmeye bir yapısının olduğunu ve bunu futbolcu arkadaşlarına da yansıtmak istediğini belirterek, şunları söyledi:

“Çapraz bağım 2. dakikada kopmuştu, 90 dakika boyunca bir maç çıkarttım. Asla yenilgiyi kabul etmeyen bir futbolcuyum, bunu saha içerisinde takım arkadaşlarıma da yansıtmak istiyorum. Sonuçta Malatyaspor bizim kulübümüz, olduğumuz kulübü sahiplenmemiz lazım ki hep birlikte mutlu olalım. Takım arkadaşlarıma bunu yansıtmaya çalışıyorum ki, yenilgiyi hep beraber kabul etmememiz lazım. Hakem hatalarına yapabileceğimiz bir şey yok. Değinmekte istemiyorum. Bizi gerçekten bayağı etkiledi. Akhisarspor maçında benim sarı kart görüp cezalı duruma düştüğüm pozisyonu tüm Türkiye görüp, değerlendirdi. Keşke bize karşı biraz daha adaletli olsalar, bizde şuan bunları konuşmuyor olsaydık. İnşallah bu saatten sonra ona göre değerlendirirler. Trabzonspor’da oynadığım dönemde de aynı sıkıntıları yaşadık. Kötü düşünmek istemiyorum. İnşallah bu saatten sonra bize karşı adaletli olurlar. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz. ‘Bize penaltı çalsınlar, olmayan korneri versinler’ biz öyle şeyleri istemiyoruz. Sadece olan şeyleri versinler. Gerçekten bizi etkileyen 9-10 puan var. Keşke onlar olmasaydı da bugün farklı şeyleri konuşuyor olsaydık. Ama biz, hocalarımız, arkadaşlarımız, malzemecilerimiz, aşçılarımız Malatyaspor için varımızı yoğumuzu harcamaya devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte güzel günleri görürüz.”

  Osmanlıspor ve Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmalara da değinen Kara, “Kupada hedefimiz turu geçmek. İnşallah arkadaşlarımızla bunu başarırız. Galatasaray maçı içinde, ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden Beşiktaş’a karşı oynadığımız futbolu oynayıp, iyi mücadele edeceğiz. Yenilmeyecek takım yok” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Başefendi (6 yıl önce)
    Sizler iyi niyetli olduktan sonra bu şehir arkanızdan yürür değerli kardeşim. Maç sonuçları ne olursa olsun yeter ki doğruluk, dürüstlük olsun. Futbol bu, gün olur yenersin takım gününde olmaz yenilirsin. Sizler iyi niyetli olup aldığınız paranın hakkını sonuna kadar verin bize yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Laf söylemiş.yenildikten sonra kabul etmeyiz aytaç efendi.Hatta federasyona söyleriz üç puanı bize yazsınlar.sen o konuda hiç merak etme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Aytaç kara kardeşime sesleniyoruum seviliyosun da kardeşim ahh biraz daha iyi futbol akıllı futbol oynada bizde görelim seni gençsin futbolun kurali var genç oyuncu daha cabuk hızlı becerikli olmalı birde aytaç kardeşim sana zahmet olacak şu hakemlerle yada başka şeylerle uğraşmayı bırak o oynadığın futbola güzellikler kat yoksa fena degilsin başarılar dilerim inşallsh ikinci yarı bizle devam edersin bizde seni alkışla tezahüratla destekleriz. Yoksada biliyosun sende aytaç dişarı diye bağıracağımızı
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    bakalım maçtan sonra ne diyeceksin.Beş kuruşluk futbol oynadığımız yok.rakip Galatasaray.bizimkiler hayal aleminde.
    0
    0
    Yanıtla