SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yenilmemeyi Öğrendik'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da takımın forvet oyuncusu Hüseyin Kartal, ikinci yarıya iyi başladıklarını ve önlerinin açık olduğunu söyledi.

Tecrübeli futbolcu, takım olarak yenilmemeyi öğrendiklerini ifade ederek, "Kamptan önce de oynadığımız 3 maçta mağlup olmamıştık. Bunu halen koruyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızla yaptığımız konuşmalarda hiçbir maçı kaybetmeyeceğimizi söylüyoruz. Takım olarak yenilmemeyi öğrendik. İyi gidiyoruz. Fenerbahçe maçı bizim için iyi bir çıkış oldu. Kendimize olan öz güvenimiz yerine geldi" dedi.

"TURGUTLUSPOR'U YENSEYDİK DAHA GÜZEL OLACAKTI"
Kartal, Turgutluspor ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Maça iyi başladık ve ilk dakikalarda güzel bir gol bulduk. Maalesef oyunun üstünlüğü bizdeyken, bireysel bir hatan dolayı şansız bir gol yedik. İkinci yarı da iyi oyunumuza devam ettik. Sonuçta karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Rakibimizden aldığımız 1 puan bizim için çok iyi oldu. Fakat bir yandan da üzülüyoruz. Yenseydik bizim için çok daha da güzel olacaktı. Sonuçta rakibimize deplasmanda yenilmediğimiz için memnunuz" diye konuştu.

"BOZÜYÜKSPOR'U YENEREK, ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ "
Lig'de iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden tecrübeli golcü, "Bozüyükspor değişik bir takım. Sahalarında İskenderun Demirçelikspor'a karşı 2-0 mağlupken geriden gelip beraberliği yakaladılar. Çok gol yiyen ve çokta gol atabilen bir takım. İyi bir ekipler ve iyi bir çıkış yakaladılar. Bizde güzel bir çıkış yaptık ve bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde güzel bir futbolla galip gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"KENDİMİ GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM"
Kartal, iyi bir kamp dönemi geçirdiğini belirterek, "Sezon başında kamp görmemiştim. Kamp görmediğim için birkaç maç oynayınca vücut direnci ister istemez düşüyor. Bu nedenle de üst üste sakatlıklar yaşadım. İlk yarıda 3 maçta 90 dakika forma giyebildim. İkinci yarıya iyi başlamak istiyordum. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Çok şükür iyiyim ve kendimi çok iyi hissediyorum. Arkadaşlarımın da benim iyi olmamda katkısı var" ifadelerini kullandı.

"TAKIM OLDUK"
Tecrübeli futbolcu, bir üst lige çıkacaklarına inandıklarını kaydederek, "İlk yarıda tam anlamıyla bir takım olamamıştık. Şu an gerçekten bir takım olduğumuzu söyleyebilirim. Birbirimizi daha iyi tamamlıyoruz. Önümüzde 14 hafta var. Bu 14 haftada istediğimiz yere gelebilmek için en iyi şekilde mücadele edeceğiz. İnşallah Play-off'lara giderek, istediğimizi elde edeceğiz" dedi.

"TAKIMI LAYIK OLDUĞU YERE GETİRMEK İÇİN BURADAYIZ"
Kartal, taraftarların kendilerine her zaman destek olması çağrısında bulunarak, "Taraftarlarımız her zaman bize destek olsun. Sezon başında tam anlamıyla güven yoktu. Fenerbahçe maçında alınan galibiyet taraftarla içinde çok iyi oldu. Herkes Yeni Malatyaspor ismini duydu. Onun için taraftarlarımız bize sonuna kadar destek olsunlar. Bu takım gerçekten iyi niyetle kurulmuş bir takım. Gerek yönetim, gerek teknik heyet ve gerekse futbolcular şehir olarak bir bütün olmamız gerekiyor. Bir bütün olup, bu takımı istenilen yere getirmeliyiz. Taraftarlarımızdan 90 dakika bize destek olmasını istiyoruz. Zaten oluyorlar da. Maçlarda stat doluyor. Sezon sonuna kadar onlar bizi idare etsin, bizler onları idare edelim. Bu takımı layık olduğu yerlere getirmek için buradayız. Bizlere güvensinler" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız