SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yenisi Malatya Yolunda

A- A+ PAYLAŞ

Yapımına geçtiğimiz yıl başlanılan Elazığ Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında artık sona geliniyor. Dış cephe kaplama işleminde sona gelinen hizmet binası, kısa bir süre sonra hizmete hazır hale gelecek.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yıllardır özlemle beklenen belediye binasının kendi dönemlerinde start aldığını ve bunu gerçekleştirmekten dolayı da son derece bahtiyar olduklarını belirterek, "Çocuk Islahevi yanındaki alanda inşaatı süren Elazığ Belediyesi yeni hizmet binası için çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler inşaatı bir an önce tamamlamak için yoğun bir performans sergiliyor" dedi.

Selmanoğlu, "2010 yılının Ağustos ayında bitirilecek olan Elazığ-Malatya karayolu üzerindeki, yapımı süren yeni hizmet binası toplamda 22 bin 500 metre karelik bir alandan oluşuyor. 3 bin 700 metrekare oturum alanına sahip olacak olan ve başkanlık bloğu, galeri bloğu, iki ayrı konferans salonu, giriş bloğu, hizmet A ve hizmet B bloğu olmak üzere toplam 7 bölümden oluşan yeni hizmet binasında birçok yenilik de en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş durumda" diye konuştu.

Belediye Başkanı Selmanoğlu, yapımı süren yeni hizmet binasının Ağustos ayında bitirileceğini ifade ederek şunları söyledi:

"Elazığ için son derece önem arz eden yeni belediye hizmet binamızın inşaatında artık sona geliyoruz. Kaba inşaatının tamamlandığı yeni hizmet binasının, tesisat, elektrik, havalandırma sistemleri makine aksamı ile dış cephe sıva işlemleri aralıksız sürüyor. Hemşerilerimize 2010 yılının bizler için 'Atılım yılı' olacağını belirtmiştik. İşte 5,5 yıllık bu icraatlarımızın meyvelerini şimdi alıyoruz. Bizler ekip ruhu ile şehrimizin güzelleşmesi ve yaşanabilir kentler sıralamasında en üst seviyelere çıkmasını hedeflemekteyiz. Amacımız aziz hemşerilerimize her yeni gün farklı bir güzellik yaşatmaktır. Canla başla inşaatımızın tamamlanması için mücadele eden ekibe teşekkür ediyor, yeni hizmet binamızın hayırlı olmasını temenni ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız