SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yer Belirlendi, Gitmek Zorunlu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:14:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, şehir merkezinde kamyon alım satımı ve benzer iş yapan galericiler için, Yeşiltepe Galericiler Sitesi arkasında yer belirlendi. 

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ikinci el oto alım satımı yapan esnafların Galericiler Sitesine; nakliyatçılık işi ile uğraşan esnafların da Nakliyatçılar Sitesine taşındığı belirtildi. Ancak, kamyon alım satımı ve benzer iş yapan galericiler için daha geniş bir alana ihtiyaç duyulması nedeniyle, sözkonusu galericiler için yeni bir yer arayışına gidildiği ve bu süre içerisinde de ilgili galericilerin şehir merkezinde dağınık bir şekilde hizmet vermeye devam ettikleri ifade edildi. 

Büyükşehir Malatya’da yaşam standartlarını yükseltmek, daha modern bir görüntü sağlamak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Belediyesi tarafından; şehrin değişik bölgelerinde kamyon alım satımı ve benzer işler yapan galericiler için de yeni bir alanın belirlendiği ve ilgili galericilerin bu alana taşınmaları gerektiği bildirildi. 

Açıklamada, Malatya Belediyesi tarafından kamyon alım satımı ve benzer iş yapanlar için belirlenen yer ile ilgili olarak, 15 Ocak 2013 tarihinde saat 14.30’da ihale yapılacağı belirtilerek şu görüşlere yer verildi:  

“İhale sürecinin tamamlanmasından itibaren kamyon galericilerine, kendilerine tahsis edilen alan üzerinde satış bürolarını yapmaları için belli bir süre verilecektir. 

Bu sürenin sonunda hiçbir şekilde Belediyemiz tarafından süre uzatımı yapılmayacak; şehir merkezinden ayrılmayan kamyon galericilerinin; ilgili genelge gereği iş yerleri mühürlenecek ve haklarında yasal süreç başlatılacaktır. 

Bu hususların dikkate alınarak mağduriyet yaşanmaması için kamyon galericiliği faaliyetinde bulunan esnaflarımızın yapılacak olan ihaleye iştirak ederek, kendileri için gerekli parseli satın almaları önem arz etmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız