SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yer: Devlet Okulu, Düzenleyen: Parti!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Kadın Kolları tarafından öğrenci velilerine yönelik olarak Yeşiltepe Ahmet Parlak İlköğretim Okulu’nda uyuşturucu semineri düzenlendi.

AKP İl Başkanı İhsan Koca,Kadın Kolları Başkanı Akkurt, ile parti yöneticileri ve öğrenci velisi kadınların katıldığı seminerde, uyuşturucu ile mücadele anlatıldı

Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, düzenledikleri seminerlerle velilere düşen büyük sorumlulukların anlatıldığını ifade ederek, uyuşturucunun son yıllarda büyük oranda artış gösterdiğini kaydetti.

Öğrenci velilerine uyuşturucu konusunda seminer veren Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Dr. Giray Kuzu, uyuşturucu kullanıcılarının sayısında hızlı bir artış olduğunu söyleyerek, "Kullanıcıların yaşı gün geçtikçe küçülüyor. Bağımlılık yapan maddelerin bazılarının satışı serbest. Çocukları koruyan yasalar eksik yada yeterince uygulanmıyor. Kullanılan maddelerin miktarı kadar cinside artıyor. Yasal ve sosyal mücadele yöntemleri yeterli değil. Hedef kitle gençler ve çocuklar. Hedef kitle ile buluşma noktası ise okul çevresi" şeklinde bilgi verdi.

Dr. Kuzu şunları söyledi:

"Madde bağımlılığı çocuklar ve gençler arasında hızla yayılmakta olan önemli bir sorundur. Bağımlılığın sağlık ve sosyal yaşam üzerine yıkıcı etkileri olduğu kesindir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız