SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yer Teslimi Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:05:17
A- A+ PAYLAŞ
Darende ilçesi Yukarı Ulupınar köyünden başlayarak Somuncubaba Bulvarı bitimine kadar olan bölgede yol düzenleme çalışmalarına başlanacağı bildirildi. 
 
Karayolları Elazığ Bölge Müdür Yardımcısı Turan Gülhaş başkanlığında ilçeye gelen heyet, güzergah üzerinde gerekli inceleme ve kontrolleri yaptıktan sonra Belediye Başkanı İsa Özkan'ı makamında ziyaret etti. Yapılacak çalışmayla ilgili bilgi veren Turan Gülhaş, "Yukarı Ulupınar ile Darende arasında 30 kilometrelik bir beton asfalt çalışması yapacağız. Çalışma dahilinde kaldırımlar, banketler, ağaçlandırma, ışıklandırma, gereken yerlere trafik lambalarının yapılması gibi çalışmalar yapılacak. Müteahit firmaya yer teslimini yaptık. Önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacak ve hızla devam edecek"dedi.
 
Belediye Başkanı İsa Özkan da yapılan ziyaret ve çalışmalar için teşekkür etti. Başkan Özkan, "İlçemiz içerinden geçen karayolunda gerçekten çok ciddi sıkıntılar var. Kaldırımlarla yol aynı seviye de, bazı bölgelerde kaldırım dahi yok. Bu bize ve vatandaşlarımıza sıkıntılar doğurmaktaydı. Kanalizasyon ve elektrik hatlarının yer altına alınması da yolun bazı bölgelerinde tahribata neden olmuştu. Yapılacak çalışma sonucunda kaldırımı, banketi, ağaçlandırması ve yoluyla ilçemize yakışacak bir hale gelecektir" ifadelerini kullandı. Ziyarette AKP İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Aşağıulupınar Belediye Başkanı Sezai Gürbüz, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer ve Belediye Meclis üyeleri İzzet Kalaycık ile Adil Sönmezler de hazır bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız