SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yer Yok, Elazığ'a Sevk!

A- A+ PAYLAŞ

Kavgada dövülerek ağır yaralanan şahıs, Turgut Özal Tıp Merkezi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yer olmadığı için Elazığ’a sevkedilirken, bu şahsı döven şüpheli mahkemece tutuklandı.

Olay, Taştepe Mahallesi 2. Caddede 00.50 sıralarında meydana geldi. 39 yaşındaki M.E., dövülerek ağır yaralı halde Devlet Hastanesi’ne getirildi. M.E., burada yapılan ilk müdahalenin ardından TÖTM Beyin Cerrahi Yoğun Bakım’da yer olmadığı için Elazığ’a sevkedilip, bu ilde tedavi altına alındı. Olayın ardından yakalanan 36 yaşındaki A.K. adlı zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KIRMIZI KART DAYAĞI..
Yıldıztepe civarındaki halı sahada gece yarısı oynanan turnuvada hakemlik yapan M.M.K. adlı genç, R.Ü. adlı şahsa kırmızı kart gösterdikten sonra bu kişi ve arkadaşı 20 yaşındaki R.K. tarafından dövüldüğü gerekçesiyle polise başvurdu. Polis R.Ü. ve R.K.’yı arıyor.

ALKOL KOMASINA GİREN KADIN..
Öte yandan C.Ö. adlı bir kadın da, alkol koması nedeniyle Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi yapıldıktan sonra kendisine gelen C.Ö. adlı kadın, arkadaşları ile hatırlamadığı bir yerde alkol aldıktan sonra rahatsızlandığını, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

ESKİ KOCA SALDIRISI..
Ferhadiye Mahallesi’ndeki bir işyerinde meydana gelen kavgayla ilgili ifadesi alınan 32 yaşındaki F.K. adlı kadın, iş arkadaşı 23 yaşındaki G.Ö. adlı gençle birlikte oturup sohbet ettiği sırada, eski eşi 41 yaşındaki H.K.’nın gelerek kendisini ve arkadaşını dövdüğünü polise anlattı. Polis olayla ilgili soruşturmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız