SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yerde Sürünen Kayısıyı Konuş'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:21:20
'Yerde Sürünen Kayısıyı Konuş'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya  Milletvekili Veli Ağbaba Yazıhan ve Hekimhan’da çeşitli  ziyaretler gerçekleştirdi. Yolsuzluk operasyonu sonrasında yaşanılan gelişmeleri değerlendiren Ağbaba," Malatya Milletvekillerine, AKP Yöneticilerine sesleniyorum. AKP'li  Malatya Milletvekilleri hırsızları koruyacaklarına, yerlerde  sürünen kayısıyı korusunlar." dedi.

CHP Malatya  Milletvekili  Veli Ağbaba beraberinde parti  yöneticileri  ile Yazıhan Merkez, Fethiye Beldesi,Tecirli, Dedekargın Köyleri ile  Hekimhan Merkez ve Sarıkız Köyü’nde çeşitli  ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Yazıhan Merkezi'nde Abdal Musa Lokması'na katılarak başlayan CHP'li Ağbaba, lokma yapıp dağıtan vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Abdal Musa Lokması dağıtımının ardından Fethiye Beldesi'ne geçen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Fethiyelilerin sıkıntılarını dinledi. 

HUKUK AYAKLAR ALTINA ALINDI

Sözlerine hem Başbakanın hem de  AKP Malatya Milletvekillerinin hırsızlığı  savunduklarını söyleyerek başlayan CHP Milletvekili Ağbaba, “Adamın evinden para sayma makinesi çıkmış Başbakan Ce-Ha-Pe zihniyeti diyor. Bakanına elbise kılıfıyla bir buçuk milyon dolar gitmiş darbe girişimi diyor. Ortada bir hırsızlık yolsuzluk var. Bir para çalınmış, bir talan var. Başbakansa polisi savcıyı görevden alıyor, yerlerini değiştiriyor. Hukuk ayaklar altına alınıyor." Dedi.

31 Mayıs ‘ta başlayan ve Başbakanın kimyasını bozan gezi olaylarının artık AKP’nin bir daha ülkeyi yönetme şansının kalmadığını gösterdiğini belirten Ağbaba, sözlerine şu şekilde devam etti: " Fethiye'de Arguvan'da Hekimhan'da bırakın 4 buçuk milyon doları 2 bin beş yüz liralık bir yolsuzluk olmuş olsaydı kıyamet kopardı. Bu hırsızlığı savunan Malatya Milletvekillerine, AKP yöneticilerine sesleniyorum.  AKP'li  Malatya Milletvekilleri hırsızları koruyacaklarına, yerlerde  sürünen kayısı konuşsunlar.Kayısıyı korusunlar. Milletvekilleri  bırakın kayısıyı konuşmayı kayısının hakkını savunan Veli Ağbaba'ya muhalefet ediyorlar. Kim hırsızlığı savunuyorsa bu hırsızlığa sen de mi ortaksın diye soruyorum Yoksa hırsız savunulur mu?"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız