SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yere Batsın Sizin Çevreciliğiniz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:56:39
A- A+ PAYLAŞ

AKP tarafından düzenlenen şiir gecesi Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

Gecede konuşan AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, “AK gençlik, Üstadı’nda belirttiği, Mehmet Akif’inde belirtti, İnşallah Asım neslisiniz siz. İnşallah Mehmet Akif’inde belirttiği gibi, ‘Namusunu çiğnetmedi, çiğnetmeyecek’ mısralarında yer bulduğu gibi, kutsal davanızı çiğnetmediniz, bundan sonrada çiğnetmeyeceksiniz. Son günlerdeki gelişmeleri ibretle seyrediyoruz. Daha önce aynı olaylar tekerrür etmiştir. Biz tekerrür etmiş olan bu olayları gözden geçirip, gereken tedbirleri almış olacağız” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “İçinde bulunduğumuz süreç gerçekten belki 100 yıl önce, 150 yıl önceki ecdatlarımız bizden önce bu filmi izlemişlerdi. Ancak o günün şartlarında dik duran, cennet mekan bizi yöneten insanlarımız bunlara boyun eğmedi. Bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden gitmek bizler için şereftir, onurdur. Bu onuru yaşamak bizlere nasip olmuş, Allah’a hamd ediyoruz” dedi.

Gezi parkı olaylarına tepki gösteren Şahin, “3 kardeşimizi katlettiler. Onlarca işyerini; belki binlerce yaralıyı geride bıraktılar. Bunlar ne adına yapıyorlardı? Çevreci olduklarını iddia ediyorlar. Yere batsın sizin çevreciliğiniz. Çevreci dediğiniz ne yapar? Ağaçları korur, insanları sever, etrafını mutlaka temiz tutmaya çalışıyor. Yattıkları, barındıkları yerlere bakın, aslan yattığı yerde belli olur. Ama onların yattığı yer ne aslanın yeridir, hangi mahrukların yeri olduğunu çok daha iyi gördük” ifadelerini kaydetti.

Gecede Serdar Tuncer tarafından şiir sunumları yapıldı.

Geceye kalabalık bir topluluk katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız