SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yerel Seçimlerde Bir Kez Daha Tarih Yazacağız"

0
Güncellendi - 2018-11-14 03:55:37
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine odaklandıklarını belirterek, “Gösterilen tüm adaylarımızın etrafında kenetlenerek bir kez daha Malatya’da ve Türkiye’de yerel seçimlerde tarih yazacağız” dedi.

Çalık, AKP İl Kadın Kolları ile birlikte toplantı yaparak 31 Mart 2019 yerel seçim çalışmalarına yönelik olarak istişarede bulundu.

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu’nun katıldığı toplantıda konuşan Çalık, 31 Mart 2019 yeril seçimlerine odaklandıklarını bildirerek, “31 Mart 2019 yerel seçimlerine Allah nasip ederse sizlerle birlikte gideceğimiz seçim olacak. Malatya için yine kadınlarımız tarih yazacak, yine Türkiye’de AK kadınlarımız tarih yazacak. TBMM’deki kadın temsil oranımız yüzde 18’e çıkmış vaziyette. Bu İnşallah yerel yönetimlerde de aynı şekilde en az yüzde 20’lerle temsil edilsin istiyoruz. Bu vesileyle hepimizin çok çalışması lazım.” Dedi.

Gösterilecek bütün adayların etrafında teşkilat olarak kenetleneceklerini belirten Çalık konuşmasın şöyle sürdürdü;

“Kamuoyu kimi istiyorsa, Malatya kimi istiyorsa, teşkilatımızla hemhal olmuş, AK Parti kriterlerine uyan, devletini, milletini, ezanını, bayrağını seven ve değerlerini bilen adaylarımızla yola çıkacağız. Genel Merkezimiz, Sayın Genel Başkanımız;  bütün o silsileyi, anketler,  temayüller, mülakatlar ve üst komisyonumuzun vereceği kararlar neticesinde adayımızı kim olarak belirlerlerse onun etrafında kenetleneceğiz. Bütün adaylarımız bizim bir kez daha tarih yazmamıza vesile olacak.”

AKP’de Kadın Kollarının  her zaman önemli göre ve çalışmalarda bulunduğunu vurgulayan Milletvekili Çalık, “Partimizin kurulduğu 14 ağustos 2002’den bugüne görev yapan bütün kadınlarımıza, çalışan ve emek veren bütün kadınlarımıza sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi iletirken, bugün görev yapan bütün kardeşlerime de Kadın Kolları İl Başkanımız Aynur Oğuzhan nezdinde hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Çalık, İl Başkanlığına gelişi esnasında da vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 yıl önce)
    kimin ne söylediğinin ,kimin aday olacağının hiçbir önemi kalmadı.tek bir adam etrafında dönen bir türkiye var.malatya ikliminde yaşayan hangi canlı akp de aday gösterilirse kazanır.seçimler şuan oluyor sonuçlar bir iki haftaya belli olur..aday açıklandığı anda başkanım diyebilirsiniz.yüzde %99 şu anki kadro ile devam.tek parti hükümeti nasıl oluyordu diye hep anlatılırdı.şimdi yaşıyoruz.seçim var mı var ,o zamanda vardı.vatandaşa seçme hakkı tanınmıyordu.seçilene oy isteniyordu bugünde aynı ,eşit şartlarda bir yarış olmuyor maalesef...vatandaş seçtiğini sanıyor hayır seçilene oy veriyor.kim seçiyor peki,o seçiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (5 yıl önce)
    yazmayacaksınız.yıllarca verdik size ne yaptınız kurumları ayrıştırdınız.geli tıp merkezini görün birinin adamıysanız yaşadınız ak partiliyseniz yaşadınız yoksa sürünün eğitim hiç önemi yok gelin ne halde insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • yunus (5 yıl önce)
    sayın muhterem öznur hanım tarih yazmak istiyorsanız bagımsız aday olunda görelim kaç oy alıyorsanuz reisin gölgesine sıgınmışsınız ,,,, öyle tarih yazılmazzz
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    bu sefer gerçekten malatya tarih yazacak sizin gibilerin yüzünden belediye başkanlığı elden gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • recai (5 yıl önce)
    Yavaş yaz. Öznur hanım. Bu iş arkaya 10 kişi toplayıp fotoğraf çekmeye benzemez . Belediyenin ve esenligin halini herkes biliyor . Birinin bu kadar iç piyasaya nasıl borclanildigini anlatması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Mhp den gerçekten iyi bir aday çıksa değerlendirilir bunlar bizi çantada keklik sanıyo gerçi niye sanmasınlarki ihya ettik malatya olarak
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖZZMALATYALI44 (5 yıl önce)
    Y E M İ Y O R U Z ARTIK. Malatyaya ne yaptınız ne yol var ne park var ne de gençlerin iş bulacağı iş kolu. Sanayi yok denecek düzeyde. AĞZINIZDA BİR DİN İMAN KİMSENİN BİR SORUNU YOK SÜREKLİ AYNI YEMEĞİ PİŞİRİP PİŞİRİP ÖNÜMÜZE KOYUYORSUNUZ YE Mİ YO RUZZZZ ARTIK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    evet doğru öyle bir tarih yazacaksınız ki tarihinizde görmediğiniz yenilgiyi alacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Malatya'yı iyice bitirmek için mi? Yıllardır Malatya dan uzaktım.Geldim her yer beton.Yeşil gitmiş.Organize sanayideki neredeyse her iki fabrikadan biri kilit vurmuş.Esnaf kan ağlıyor.Kayısı tükenmiş.Bunun için mi tarih yazacaksınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • muhasebeci (5 yıl önce)
    Kitlerde çalışan taşeron işçilere kadro vermediniz bizi dışladınız. Bizim ne suçumuz vardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mal varlığı (5 yıl önce)
    Malatya Mebuslarımızın amaCHP ve MHP ninde mebuslukları süresince olan mal varlığı değişimlerini yayınlayabilirmisiniz sayın editörlük
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Tarih yazmak isterken siz tarih olacaksiniz galiba :)bu defa isiniz cok zor hemde cok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (5 yıl önce)
    Çok beklersiniz sen oldukça
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Bir Türk Atasözü derki: Aç Tavuk Kendini Darı Ambarında Zannedermiş...
    0
    0
    Yanıtla
  • MK (5 yıl önce)
    Milleti çantada keklik göre göre atınızı istediğiniz gibi oynattınız. Artık yeter asgari Ücretlinin gariban alt gelir grubunu her zaman görmezden gelene oy filan yok. Kusura bakmayın.Bu Millet en güzel cevabı yine sandıkta verecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Hanimefendi bu ülkede vatan millet bayrak ezan akp nin tekelinde değildir.Sanki 2002 den önce herkes dinsizdi de akp ile birlikte dinimize kavuştuk.Artık bu edebiyatınız fazlasıyla sıktı. Siz önce Malatya Belediyesinde yolsuzluk için ne yaptınız onu söyleyin sayıştay üyesini görevden almaktan başka
    0
    0
    Yanıtla