SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yerel Yöneticileri Önemsiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:46:47
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ve beraberindeki muhtarlar AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Tüfenkci, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ‘’ 30 Mart’ta belediye başkanlarımız ile yerel yönetimlerin önemli aktörlerinden olan muhtarlarımız için seçimde bulunduk. Bizler yerel yönetimleri önemseyen, güçlenmesini isteyen bir iktidarız. Yerel yöneticilerin güçlü olması güçlü demokrasilerde mümkündür. Bizler de bu anlamda yerel yöneticilerimizi çok önemsiyoruz. İktidarımız döneminde muhtarlarımız ilgili yapılan düzenlemeler bu açıdan önemli. 

Muhtarlarımızın belediye başkanları ile koordineli çalışması da yine önemli gördüğümüz hususlardandır. Belediye başkanları ve muhtarlar mahallelerimize yapılacak hizmetler konusunda istişare içinde olması gerekir. Vatandaşlarımızın muhtarlarımızın aracılığı ile taleplerini birinci elden belediyelerimize iletiyorlar. Bu bakımdan önemli bir görev üstlenmiş oluyorlar’ dedi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimi için muhalefetin ‘çatı aday’ formülünü proje adayı olduğunu ifade ederek, ‘’ Tabanda karşılığı olmayan bir adayın başarılı olması mümkün değil. Bizim istediğimiz halkın içinden çıkmış, halkla iç içe olan bir cumhurbaşkanı seçilmesidir. Tepeden inme bir cumhurbaşkanının tabanda karşılığı olmayacak. Milletimiz buna müsaade etmez. Cumhur kendisi gibi bir cumhurbaşkanı seçecek’’ dedi. 

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz ise; ‘Dernek hakkında bilgi vermek ve muhtarlarımızın bazı taleplerini sizlerle paylaşmak için ziyarette bulunduk’’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız