SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YEREP'ten Heyet Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Yerel Yönetimler Araştırma Projesi (YEREP) kapsamında Malatya’da bulunan 4 kişilik uzman heyet Malatya İl Özel İdaresi’ne giderek Genel Sekreter Sami Er ile görüştü.

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nde gerçekleşen ziyarette konuşan YEREP uzmanı ve heyet başkanı olan Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Ufuk Bilgin, TODAİE Yerel Yönetimler Araştırma ve Eğitim Merkezi olarak İl Özel İdaresi ve Belediyelerde Personel Sorunları konusunda inceleme ve anket çalışması yaptıklarını kaydetti.

Prof.Dr. Bilgin’le birlikte Merkez Valisi Dr. Mustafa Tamer, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Fatih Sarıoğlu ve Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztaş’ın bulunduğu heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, yaptıkları çalışmaları anlattı. Personelle ilgili olarak yeni görevlendirmeler yaptıklarını kaydeden Sami Er, kurumsallaşma çalışmaları kapsamında yaptıkları düzenlemelerle verimliliği artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

YEREP heyetinin 3 gün Malatya’da kalacağı öğrenilirken, Özel İdare’de çalışmalarını tamamladıktan sonra Malatya Belediyesi ve birer ilçe ile belde belediyesinde de incelemeler yapacakları kaydedildi.

Devlet Planlama Teşkilatı tarafından desteklenen Yerel Yönetimler için Eğitim Malzemesi Geliştirme Projesi (YEREP-YerelNET), TODAİE Yerel Yönetimler Araştırma ve Eğitim Merkezi tarafından 1999 yılından itibaren yürütüldüğü belirtilirken, YEREP projesi kapsamında “Personel Sorunları Araştırması”nın 2008-2009 dönemimde başlatıldığı ve Elazığ ilinde de incelemeler yapıldığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız