SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yerinde İncelediler

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi ilçesini ziyaret ederek, Battalgazi Kaymakamı Abdulmuttalip Aksoy, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan İçen, Ziraat Fakültesi Dekanı Alper Durak,Tedaş Müdürü Cemal Erkoç ve Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bayram Murat Asma ile birlikte ilçede bulunan İnönü Üniversitesi Tarcan Yerleşkesi'nde incelemelerde bulunarak sorunların çözümü için görüştüler. 
 
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan , eğitim sorunlarının giderilmesi ve gelecek nesillerin daha iyi bir eğitim alması için Battalgazi'ye yatırım yapılmasını istedi. Belediye Başkanı Gürkan, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’le, ilçedeki eski Tarcan Kışlası'nın bulunduğu alanda 4 meslek yüksek okulu,1200 öğrencinin ve iki fakülteyle eğitime devam ettiğini belirterek, Hava atış alanının bulunduğu yerin üniversiteye devredilmesini ve kampus alanı içerisine Ziraat fakültesi binası, Su ürünleri fakültesi binası ve öğrenci yurdunun yapılması konularını görüştüklerini belirtti. 
 
Tren yolu alt geçidinin düzenli hale getirilerek Malatya’dan baraja kadar mevcut yolun duble yol olması için çalışmaların yapılması ve Battalgazi Arıtma tesisindeki atıkların kurutulma sistemi konusunu da görüştüklerini belirten Başkan Gürkan; Battalgazi Kaymakamlığı ve Battalgazi Belediyesi olarak Malatya’da ileri zamanda müstakil ikinci üniversitenin yapılması noktasında altyapı çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. 
 
Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, görüşülen konuları çözüme kavuştumak için Ankara'da bu konuları takip edeceğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız