SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yerinde İzlenilmesi Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, Şanlıurfa gezisinden umutlu döndü.

Malatya TSO meclis üyeleri ve yönetim kurulu, Şanlıurfa'da yaptıkları Ekim ayı Meclis Toplantısı'nın ardından kentteki tarihi ve turistik alanları da gezdiler.

Şanlıurfa'dan Halfeti ilçesine geçen TSO heyeti, burada Fırat Nehri üzerinde tekne gezisi yaparak Rum Kalesi ile baraj gölü altında kalan Şavaşan köyü alanını gezdi. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde de gezi ve inceleme yapan TSO heyeti, buradaki Kelaynak Üretme Merkezi'ni de gezdi.
TSO meclis üyeleri, yapılan gezinin çok yararlı geçtiğini belirterek, hem ticaret hem de kültürel yararları yanında bölge illeri arasındaki işbirliği açısında da önemli olduğunu ifade ettiler.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Meclis üyesi olan arkadaşlarımızın komşu illerle olan ticari ilişkilerini geliştirme ve gittiğimiz ilin ticari ve ekonomik yapıları ile ilgili bilgi edinme, hem de son dönemde son dönemde özellikle ülkemizin birlik ve beraberliği açısından bu ziyaretleri biz önemsiyoruz. Bu tür gezilerin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Türkiye'nin öbür ucunda olan Çanakkale Gezisi'nin Türkiye'deki kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin çok daha iyi algılanması, birbirine farklı
gözle bakan insanların çokta farklı olmadıklarının yerinde izlenilmesi önemli bir gelişme. Güveni sağladığımız takdirde, birlikteliği oluşturduğumuz takdirde bu ülkenin önünde kimsenin durması mümkün değil" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız