SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yerinde Tespit Edeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, ikinci ilçe ziyaretini Arguvan ilçesine yaptı.

Beraberinde Arguvan İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Mengüç, Naki Düzova ile birlikte ilk önce AKP İlçe Başkanı Turan Kılıç'ı ziyaret ederek, ilçe başkanı Kılıç'tan sorunlar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra CHP İlçe başkanlığını ziyaret eden Şavata, son olarak da Arguvan Belediye Başkanı Hüseyin Taştan'ı makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Şavata, burada yaptığı konuşmada, "Bizler mecliste 40 arkadaşız. Meclis üyelerimizle birlikte sıkıntıları yakından görmek için sık sık ilçelere gidiyoruz. Bugün de Arguvan'dayız. Siyasi partilerimizi ziyaret ettik. Sizi de beldenin amiri olarak yöneticisi olarak seçilmiş insan olarak ziyaret etmek istedik. Bizler yapılan çalışmaları yerinde incelemek için sık sık ziyaretlerimizi bölgenin encümenleriyle birlikte yaparak sorunları yerinde tespit edeceğiz" dedi.

Ziyaretler sonrası Şavata, Arguvan ilçesinin Dalhaçlı, Yayıklı, Çobandere, Dikenli, Küllükler, Çamurluk, Boztepe, İncesu, Kızıltaş ve Eşkınlı mezralarını ziyaret ederek sorunlar hakkında bilgiler aldı. Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, çalışmaları ve hizmetleri yerinde görmek için böyle bir gezi yaptıklarını belirterek, bundan böyle belli zamanlarda ilçeleri meclis üyeleri ile birlikte ziyaretlerini süreceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız