SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yerinize Güvenmeyin!'

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili adayları ve il başkanları ile biraraya geldi. Erdoğan, özellikle ilk sıralardaki adaylara, 'yerlerinize güvenmeyin, son sıradaymış gibi çalışın' talimatı verdi. Erdoğan, partisinin Malatya il başkanı ve milletvekili adayları ile de el ele tutuşarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İL BAŞKANLARI VE ADAYLARLA TOPLANTI..
Başbakan Erdoğan, 12 haziran seçimlerinde halktan oy isteyecek milletvekili adayları ve il başkanları ile Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi'nde biraraya geldi. Basına kapalı gerçekleyen toplantıda Erdoğan, adaylara önemli tavsiyelerde bulundu. Alınan bilgiye göre Başbakan Erdoğan'ın ilk mesajlarından biri, adayların il başkanlarının yönlendirmesi ile hareket etmeleri ve kampanyalarını teşkilatla uyum içinde sürdürmeleri oldu.

Toplantıya girerken milletvekili adaylarına AK Parti'nin 'Türkiye Hazır, Hedef 2023' başlıklı seçim beyannamesi ile 'Alnımızın AK'ıyla 8.5 Yıl' başlıklı, iktidar dönemi boyunca gerçekleştirilen icraatların anlatıldığı kitaplar dağıtıldı. Başbakan Erdoğan, adaylara bu kitapları satır satır okumaları ve halka bunları anlatarak, kampanyalarında bu kitaplardan yararlanmalarını istedi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin 12 haziran seçimlerine avantajlı olarak girdiğini söyledi ancak adayların buna güvenerek rehavete kapılmamaları uyarısında bulundu. Erdoğan, özellikle listelerde ilk sırada yer bulan adayları da uyardı. Erdoğan, ilk sıralardaki adayların 'yerlerine güvenerek' kampanyaya katılmaktan uzak durmamaları gerektiğini vurgulayarak, "ilk sıradaki adaylara da son sıradaymış gibi çalışmaları' talimatını verdi.

Erdoğan, adaylara halkla birebir temasta dikkat etmeleri gereken konular hakkında da tavsiyelerde bulundu. Erdoğan, özellikle ev ziyaretlerinde halktan biri gibi davranıp, ayakkabıların çıkartılması talimatını verdi.

Adaylara 'tevazuyu elden bırakmayın' çağrısı da yapan Erdoğan, halkın ilindeki adaya rahat ulaşabilmesi ve tanıması gerektiğini söyledi.

Erdoğan ayrıca AKP'nin yeni sloganlarının iyi öğrenilmesi, kullanılması ve parti genelindeki dil birliğine dikkat edilmesi uyarılarında da bulundu.

BİRLİK GÖRÜNTÜSÜ..
Toplantıda, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, bir eliyle il başkanı Bülent Tüfenkçi'nin, diğer eliyle de 1. sıra adayı Mücahit Fındıklı'nın ellerini tutarken, diğer adaylar da bu görüntüleri tamamladılar.

Milletvekili ve aynı zamanda yeniden aday olan Öznur Çalık ve Ömer Faruk Öz'le aralarındaki soğukluk bilinen 4. sıra adayı eski belediye başkanı Cemal Akın, Başbakan'ın bir yanında 6. sıra adayı Dr. Şanal Tosun ve 2. sıra adayı Mustafa Şahin'le el ele tutuştu.

KARŞILAMA YAPILACAK..
Bu arada, AKP Malatya Milletvekili adaylarının, 19 Nisan Salı günü uçakla Ankara'dan Elazığ'a gelecekleri, oradan da karayoluyla Malatya'ya hareket edecekleri, saat 16.00'da Pütürge yol ayrımında partililer tarafından törenle karşılanacakları bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: Malatya Milletvekili adayları ve il başkanı Başbakan Erdoğan'la birlikte.. (GÖRÜŞ-Özel)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız