SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yerlerde Sürünüyorlar!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:49:38
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Teşkilatı İl Divan Toplantısında konuşan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin “Şuanda gelmiş olduğumuz nokta terörün çözümüne katkı sağlayacak en iyi bir noktadayız” dedi.

Malatya Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen İl Divan Toplantısına katılan Şahin, iktidara gedikleri günden buyana devasa çalışmalar yaptıklarını kaydederek, AKP’nin misyonunu, vizyonunu ve düşüncesini içlerine sindiremeyenlerin, karanlık odaklarla birlikte zifiri karanlığın sürmesi için ellerinden geleni yaptıklarını savundu.

Göreve geldiklerinde kucaklarında terör sorununu bulduklarını kaydeden Şahin, şunları söyledi: “O bölgedeki insanlarda bizim insanlarımız. İdeolojik ve siyasi emeller için oradaki masum insanlarımızı kendi emellerine alet ettiler. Şuanda gelmiş olduğumuz nokta terörün çözümüne katkı sağlayacak en iyi bir noktadayız. Burada katkı sağlayacak kim olursa olsun; bir yerde kan akıyorsa, bunun için en lanetli kişiyle bile, bu sürece katkısı olması için elinizden geldiğince bütün katmanlarla dahil etmeye çalışırsınız. Biz bugün bunu yapıyoruz. Analarımızın gözyaşının akmaması, kanın durması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Gerekirse bedenimizi taşın altına koyacağız, koyuyoruz.”

Şahin, darbe dönemlerinde Malatya’nın çok büyük sıkıntılar yaşadığını ifade ederek, “İnşallah bir daha darbelere geçit vermeyecek şekilde yeni yapılacak olan anayasa düzenlemesiyle hiç kimsenin durumdan vazife çıkarmak gibi bir aşağılık lüksünün olmadığını ispat etmiş olacağız. 28 Şubat, ülkemize ve insanlarımıza büyük zararlar vermiştir. O dönem içerisinde sanal krizler çıkarıyorlardı. Çıkarılan sanal krizlerle, mevcut meşru hükümeti alaşağı etme gayreti içerisinde oldular. Ama sonuçta kaybedenler yine onlar oldu. Kazanan ise yüce halkımız oldu. Onların helak olduklarına şahit olduk. Bugünde bu noktaya geldiler ve yerlerde sürünüyorlar. Düne kadar kudretli olarak adlandırdığımız generaller, bugün yargı karşısında hesap veriyor” diye konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfekçi de 2002 yılından buyana “Önce insan, önce hizmet” dediklerini ve bu düşünceyle çalıştıklarını ifade etti. Milletten aldıkları yetkiyle yollarına devam ettiklerini belirten Tüfenkçi, “Nice badireler atlattık ama yılmadık. Her yılı, bir önceki yıldan daha ileri seviyede tamamladık. Her yeni yıla daha büyük umutlarla, daha büyük hedeflerle başladık” dedi.

Tüfenkçi, iktidara geldikleri günden beri hiçbir ayrım yapmadan hizmet verdiklerini, hak ve özgürlükleri genişleterek, demokrasiyi ileri seviyeye taşıdıklarını kaydetti.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleriyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Özellikle Beydağı’nda gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesine değinen Çakır, Malatya’da kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğunu söyledi.

Çakır, Malatya’da çevre yolunun altında kalan bölgelerinin de kentsel dönüşümle yeniden bir düzene konulmasını planladıklarını ifade ederek, yaşanılabilir bir şehrin oluşturulmasıyla ilgili hazırlanan projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a sunduklarını dile getirdi.

İl Divan Toplantısına AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık ve Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Başkanı Bülent Tüfekçi, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, ilçe ve belde belediye başkanları, parti ilçe ve belde başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız