SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yerlerinde Olmak İstemezdim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:53:36
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili  Veli Ağbaba, Akçadağ İlçesi’nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ağbaba,CHP İlçe Örgütü’nde konuşmada ; Akçadağ’da  çiftçilik yapanlara teşvik vermiyorlar. Ama büyük arazi sahiplerinin ektiğine de, biçtiğine  de para veriyorlar. Robin Hood zenginden alıp, fakire veriyordu. AKP fakirden alıp zengine veriyor.” ifadelerini kullandı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde parti yöneticileriyle birlikte , Akçadağ İlçesi’nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

ONLARIN YERİNDE OLMAK İSTEMEM

CHP Akçadağ İlçe Örgütü’nde İlçe yönetimi ve aday adaylarıyla bir araya gelen Ağbaba, yaklaşan yerel seçimler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Seçim sürecine girildiğini ifade eden Ağbaba “ Akçadağ maalesef artık bürokraside etkili görevlerde yok. Akçadağlılar daha mı az çalışıyor? Hayır. Akçadağlılar haklarını aramıyorlar. Geçtiğimiz günlerde bazı illerin belediye başkan adayları açıklandı. Kamuoyunda çeşitli tepkiler oluştu. En doğru sözü de  AKP Rize Merkez İlçe Başkanı yaptı.’Biz koyunuz bize kasap gibi aday gösterdiler’ dedi. Malatya farklı durumda değil. Halkın istemesiyle, söylemesiyle olmuyor bazı şeyler. ‘Bizim adayımızı halk değil, örgüt değil, oy verenler değil, Başbakan seçecek’ diyorlar. Biz ise adayımızı Akçadağlılar, Malatyalılar seçsin diyoruz. Başka partiler gibi davranmayacağız. ‘Ceketimi assam kazanır’ anlayışına son vereceğiz. Bu demokratik değil. Temayül yoklaması yaptılar. Akçadağ’da da, Malatya’da da . Ama sonucunu açıklamadılar.Ben o aday olan arkadaşların yerinde olmak istemezdim.Çalışıp çabalayacaksın, ama yoklamada ne kadar oy aldığını bilemeyeceksin.Kime oy çıktığını bilemeyeceksin. Milletvekilliği seçiminde de aynısını yaptılar. İlk ona girenlerin hiçbirini listeye almadılar” İfadelerini kullandı.

AKÇADAĞ’I ÇANTADA KEKLİK GÖRÜYORLAR

“Malatya ve Akçadağ bunu hak etmiyor” diyerek konuşmasına devam eden CHP Milletvekili Veli Ağbaba, “ Akçadağ Malatya’nın önemli ilçelerinden birisi. Uzunca süreden beri AKP iktidarı , Akçadağ’ı çantada keklik görüyor. AKP Malatya’ya ne verdi? Hepimizin alın teri olan Sultansuyu Harası’nı yandaşlarına peşkeş çekmeye çalışıyorlar.Oradaki damızlık inekleri göndermeye çalışıyorlardı biz önünde durduk, engel olduk. Gölpınar, Karapınar, Altunlu, İkinciler, Kömekavak,Dedeköy, Ilıca, Yağmurlu, Bahri’nin meralarını alıp, kendi yandaşlarına verdiler. Akçadağ’ın en verimli arazileri birilerine peşkeş çekildi. Bakkalın mı, marketin mi, çiftçinin mi karı var? Hangi Akçadağlının karı var? İkinciler Köyü’nde zehirli sudan  70 koyun zehirli sudan ölüyor. Bahri, Kürne, Kürecik , Gölpınar’da çiftçilik yapanlara teşvik vermiyorlar. Ama oradaki büyük arazi sahiplerinin ektiğine de, biçtiğine de para veriyorlar. Robin Hood zenginden alıp, fakire veriyordu. AKP fakirden , yoksuldan alıp zengine veriyor.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız