SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yerli Bir İsim Bulalım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:14:50
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Yalı Cafe Restaurant’ın açılışını yaptı. 

Açılışta Bakan Kılıç, Yalı Cafe içerisinde bulunan ‘Ottoman Düğün Salonu’ isminin değiştirilmesini istedi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da düğün salonunun ismini “Tuğra Düğün Salonu” olarak değiştirdi. 

Tesisin açılışı ile ilgili olarak da küçük bir eleştiri yapan Bakan Kılıç, “Bu kadar güzel yapılmış bir tesisi, Atakum’umuzda, Samsun’umuzda, Türkiye’mizde isminin de Türkçe olması gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla Ottoman ismini değiştirelim. Yerli bir isim hemen bulalım. Buraya yakışır bir şekilde isim verelim. Ben ümit ediyorum ki yarın bu ismi koymuş oluruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yalı Cafe Restaurant’ın açılışı yapıldı. Açılıştan sonra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ‘Ottoman Düğün Salonu’ isminin ‘Tuğra Düğün Salonu’ olduğunu açıkladı. 

Açılışa ayrıca Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve vatandaşlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız