SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşil Sağlık Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:07:19
Yeşil Sağlık Projesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sağlık çalışanlarına Yeşil Sağlık Projesi dahilinde verilen seminer tamamlandı. 

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından Yeşil Sağlık Projesi kapsamında verilen semineri, İl Sağlık Müdürlüğü personeli ve kamu hastanelerinden çevre görevlileri olmak üzere toplam 31 kişi izledi.

Yeşil Sağlık Proje Koordinatörü Hilal Mordağan sorumluluğunda düzenlenen seminer, uzman eğitimci Sami Ertuğrul tarafından verildi. Seminerde, kurumun kalite ve çevre politikası belirlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından seminerle ilgili yapılan açıklamada, “Kalite ve çevre yönetim sistemleri şartlarını karşılayarak Müdürlüğümüzce yürütülen, Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlar ve il teşkilatının koordinasyonunu, özel ve kamu sağlık kurumlarının değerlendirme, belgelendirme ve uygunluk işlemlerini, Sağlık hizmetleri yönünden ilimizin durum değerlendirmelerini, acil sağlık hizmetlerini, araştırma, geliştirme hizmetlerini, iletişime ve paylaşıma açık yönetişim anlayışımızla seminer son derece yararlı geçmiştir” denildi.

İl Sağlık Müdürü Nail Umay, seminerle ilgili yaptığı açıklamada, “Hizmet içi eğitimlerimizle kendini sürekli yenileyen, etik değerleri ön planda tutan personelimiz ile teknolojik gelişmeleri takip eden ve elimizdeki kaynakları etkili ve verimli kullanan bir kuruluş olarak hizmet veriyoruz. Çevre ile etkileşime giren faaliyetlerimizin her aşamasında kirliliği önleyen ve sürekli iyileşmeyi sağlayan iş anlayışımızla, kurumumuzdan hizmet talebinde bulunan tüm kişi, kuruluşların ve çalışanlarımızın memnuniyetini üst seviyede karşılayan, alanımızdaki ulusal mevzuata ve çevre mevzuatına tam olarak uyan ilgili uluslararası mevzuatı da dikkate alarak hizmet sunan kuruluş olmak, kalite ve çevre politikamızdır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız