SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YEŞİLDER'den Giysi Yardımı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:09
YEŞİLDER'den Giysi Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe Eğitim Derneği (YEŞİLDER), Kurban Bayramı öncesi 3 bin ihtiyaç sahibi çocuğa giysi yardımında bulundu. 

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren YEŞİLDER Yönetim Kurulu Başkanı Mümtaz Toy, “Kutlu Doğum Haftası, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere toplam 7 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye giysi yardımında bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu imkanı tanıyan kurum ve kuruluşlara minnettarlığımızı sunarız” dedi.

Dernek faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Başkan Mümtaz Toy, “Dezavantajlı grup olarak tanımlanan 300’ü aşkın ev hanımını İŞKUR’ la tanıştırarak, iş ve meslek eğitim imkanlarından yararlanmaları için kayıt yaptırmalarına öncülük ettik. Eğitimin önünde ki en büyük engelin maddiyat olduğunu biliyoruz. Çocukların iyi eğitim almaları için işsiz veya asgari ücretle çalışan babaların gayretlerinin yeterli olmadığı bilinmektedir. Bundan dolayı öğrenci anneleriyle yaptığımız istişareler sonucu İŞKUR’la iletişime geçtik. Sayın İŞKUR Müdürümüz Vahap Toman’da çok ilgi gösterdi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Mümtaz Toy, “Sosyal amaç faaliyeti kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yaşadıkları evlere yaptığımız ziyaretlerde 150 dolayında evin, bakımsız ve boyasız olduğunu tespit ettik. Üniversite öğrencilerimiz ve hayırsever firmalarımızın katkılarıyla ilk etapta 50 haneyi Kurban Bayramı’ndan önce boyayarak, kullanabilir hale getirdik. Ayrıca öğrenci aileleriyle görüşmeler yaptık. Mayısın ilk haftasında düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde yılın en iyi öğrenci annesini belirlemek için de bir proje başlattık. Bununla ilgili şu ana kadar 500 öğrenci annemiz başvuru yaptı. Hedefimiz anneler günü etkinliklerinin içini doldurmak” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız