SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilkonaklar Arası Futbol Turnuvası

0
Güncellendi - 2016-05-10 17:19:29
Yeşilkonaklar Arası Futbol Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2.Yeşilkonaklar arası Futbol Turnuvası beş takımın katılımıyla başladı.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı YEKSAM bünyesinde kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunan Gündüzbey, Şahnahan, Dilek, Topsöğüt ve Çırmıhtı Yeşilkonak Eğitim Merkezlerinin oluşturduğu takımlar arasında düzenlenen 2.Yeşilkonaklar arası Futbol Turnuvasının açılış töreni yapıldı.

Törene Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Kadircan Esen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen, Birim Müdürleri, turnuvada yer alan tüm takımların antrenörleri ve futbolcuları katıldı.

9 ile 13 Mayıs günleri arasında düzenlenecek olan Futbol Turnuvasına ilişkin bilgiler veren Başkan Vekili Kadircan Esen, “Turnuvanın amacı gençlerimizin ve çocuklarımızı ilgisini bu alana çekerek, spor kültürü içerisinde yer almalarını sağlamaktır, kazanan ve kaybeden olacaktır. Asıl önemli olan tatlı bir rekabet olması ve yarışmak. Kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunan Yeşilkonak’larda çeşitli eğitimler alan öğrencilerin kendi aralarında kurdukları takımlar arasında düzenlenen turnuvamız cuma günü sona erecek ve ödülleri dağıtacağız. Lig usulüne göre oynanacak maçların ardından en çok puanı alan takım birinci olacak. Turnuvanın hayata geçmesinde büyük emek sarf eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, personellerimize, Yeşilkonak idarecilerine, antrenörlere ve futbolcularımıza teşekkür ederim” dedi.

Başkan Vekili Kadircan Esen ayrıca, 14 Mayıs cumartesi günü Gündüzbey Yeşilkonak Eğitim Merkezinde masa tenisi ve satranç müsabakalarının final müsabakalarının yapılacağını, akabinde düzenlenecek törenle dereceye girenlere çeşitli ödüller verileceğini sözlerine ekledi.

Bülten

b2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız