SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilkonak'tan Şehitleri Anma Programı

0
Güncellendi - 2016-08-24 00:43:45
Yeşilkonak'tan Şehitleri Anma Programı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Yeşilkonak öğrencileri ülkemizde yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi ve terör saldırılarında hayatını kaybeden asker, polis ve vatandaşlarımız anısına “Şehitleri Anma” programı düzenledi.

Gündüzbey, Şahnahan, Dilek, Çırmıktı ve Topsöğüt  Yeşilkonak  öğrencilerinin  samimi ve doğal davranışları katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Yeşilkonak öğrencilerden Turgut Sadak’ın okuduğu 15 Temmuz darbe kahramanı Ömer Halis Demir için yazdığı şiirde duygu dolu anlar yaşandı ve ayakta alkışlandı.

Abdullah Gül Parkı Yeşilyurt Belediyesi Açık Hava Sahnesinde düzenlenen Şehitleri Anma ve Yeşilkonaklar Yaz Kapanış törenine Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri,  Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve istiklal marşı ile başlayan program ilahiler, şiirler ve skeçlerle devam etti. Yaz tatili boyunca Yeşilkonaklarda eğitim alan öğrencilerin yaptığı gösteriler büyük beğeni topladı.

POLAT, “ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI” 

Şehitleri Anma ve Yeşilkonaklar Yaz Kapanış programında konuşan Başkan Polat, “Biz bu milletle gurur duyuyoruz, biz ülkemizle gurur duyuyoruz. Rabbime binlerce kez hamdolsun Rabbim bize bu nimeti nasip etti, bizlerde bu görev gereği bu çocuklarımıza, yarınımızın gençlerine emanet edeceğiz. Şahnahan, Dilek, Topsöğüt, Çırmıktı ve Gündüzbey’e Yeşilyurt’un dört bir tarafına, herkese selam olsun. Yaz tatili döneminde oyunu bırakıp, dinlenmeyi bırakıp, eğlenmeyi bırakıp Yeşilkonaklarımızda kendilerini yetiştirmek, geliştirmek için bu kurslarımıza gelen bu konaklarımıza gelen çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bu güzel ve anlamlı programla duygu dolu anlar yaşattı. Geleceğimiz yarınlarımız çocuklarımızın en güzel şekilde yetişmesi için kurslarımıza gönderen anne ve babalara teşekkür ediyorum. Yeşilkonaklarımızı güzelleştiren, temizliğini yapan bu çocuklarımıza hizmet eden, bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çocuklarımız için emek veren, ter döken, uykularından fedakârlık eden, yeri geldiğinde rüyalarında bu çocukları gören öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Belediyemizin bütün çalışanları her biri bir gayret gösteriyor, her biri bir boşluk dolduruyor ve her biri yaptığı işi büyük bir hizmet anlayışıyla, bir fedakârlık göstererek yapıyor” dedi.

Ben bu çocuklarımızı görünce her şeyi unutuyorum. Çünkü bu çocuklarımız ellerinde bayrağı, dillerinde duası ve tekbiri olan bu çocuklarımız, gönüllerinde imanı taşıyan bu çocuklarımız yarın bizim geleceğimiz olacaklar ve biz geleceğimizi bu çocuklarımıza teslim edeceğiz. Bu çocuklarımız yarınımızın emaneti olacak.  Çocuklarımıza yapacağımız en güzel şey eğitimine harcadığımız ve yaptıklarımızdır” dedi.

Bülten

anma1

anma2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız