SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeşiltepe Bölgesi Değişiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Ahmet Çakır, başkan yardımcıları ve bazı daire müdürleri ile birlikte Yeşiltepe bölgesinde incelemelerde bulundu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Ahmet Ceyhan ve bazı daire müdürleri ile birlikte Yeşiltepe bölgesindeki esnafları ziyaret ederek esnaflarla tek tek görüştü.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Yeşiltepe Bölgesine yaptığı ziyarete, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin Demirci, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Ahmet Temelli, Koşu Mahalle Muhtarı Fahrettin Akça, Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Ulukaya, Gazi Mahalle Muhtarı Hüseyin Başıbüyük, Seyran Mahalle Muhtarı Zihni Dönmez, Atatürk Mahallesi Muhtarı Selman Şahbaz da katıldı.

Muhtar Ulukaya: Başkan Çakır’ın çevreyolu altına büyük hizmetleri oldu…

Yeşiltepe bölgesindeki muhtarlar adına bir konuşma yapan Fatih Mahallesi muhtarı Ahmet Ulukaya, ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Yeşiltepe’de tarih yazdığını söyledi.

Ulukaya, “Bugüne kadar diğer Belediye Başkanlarımız Yeşiltepe bölgesine bazı hizmetler veriyorlardı. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır göreve geldikten sonra Yeşiltepe bölgesine daha doğrusu çevreyolu altına büyük hizmetleri oldu. Bugün sayın Başkanımız Yeşiltepe esnafını ve halkını ziyarete geldi, kendisine çok teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Yeşiltepe Bölgesinde yoğun bir çalışma programı başlattık…

Yeşiltepe bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde görmek, vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla bu geziyi düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Yeşiltepe Bölgesinde 1,5 yıl içerisinde yoğun bir çalışma programı başlattık. Kamulaştırma çalışmalarımız, yol çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. Yine bu bölgemizin gelişmesine ve canlanmasına büyük bir katkı yapacağına inandığımız Kuzey Kuşak Yolu çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor” dedi.

Yaklaşık 13 km yağmursuyu drenaj hattı döşenecek…

2010 yılı içerisinde Yeşiltepe Bölgesinde önceliği alt yapı çalışmalarına verdiklerini belirten Başkan Çakır, “Yeşiltepe Bölgemizde yaklaşık 13 km uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı döşeme çalışması yapılacaktır. Bir aksilik çıkmadığı taktirde bu yıl içerisinde Gazi, 100. Yıl, 19 Mayıs Caddeleri ile Tektut mevkiinde alt yapı çalışmalarını tamamlamış olacağız. Yaptığımız hizmet ve yatırımlarla Yeşiltepe bölgesi değişiyor ve gelişiyor” dedi.

Yolları yeniden düzenleyeceğiz…

Doğalgaz çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Yeşiltepe bölgemizde doğalgaz çalışmaları devam etmektedir. İnşallah birkaç ay içerisinde doğalgaz çalışmaları tamamlanacak. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu bölgemizdeki yollarımızın düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Ayrıca Mezarlık yolundaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Semt Konağı – Taziye Evi yapım çalışmaları devam ediyor…

Yeşiltepe bölgesinde Semt Konağı ile Taziye evinin yapım çalışmalarının da devam ettiğini belirten Çakır, “Yeşiltepe Bölgemizde vatandaşlarımızın faydalanabileceği Semt Konağı ve Taziye evi yapım çalışmaları devam etmektedir. En kısa zamanda bu çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Gezi sırasında Belediye tarafından yapılan çalışmaları da inceleyen Başkan Çakır, çocuklarla da yakından ilgilenerek sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız