SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşiltepe Değişiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:32
A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe Seyran Mahallesini ziyaret ederek, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri ile görüşerek, Yeşiltepe bölgesinde yürütülen değişim, dönüşüm çalışmaları ile asfaltlama çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
 
Salı günü gerçekleşen mahalle gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Hasan Atay, Alican Bozkurt, Selim Pilten, Yeşiltepe Seyran Mahalle Muhtarı Zihni Dönmez, Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük, Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Ahmet Temelli, Koşu Mahallesi Muhtarı Fahrettin Akça, bazı daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Yeşiltepe’ye son yıllarda önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Yeşiltepe’mize 13 km yağmur drenaj kanalları yaptık. Kamulaştırmalar yaparak Yüzüncü Yıl caddemizi genişlettik. Bu caddemiz de düzenleme çalışmaları bitti. Semt konağımız vatandaşlarımızın hizmetinde, çok amaçlı belediye sosyal tesisimizden de vatandaşlarımız faydalanıyorlar” dedi.
 
Yeşiltepe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra mahalle bazında da önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Çakır, “Seyran mahallemizde 22 sokakta asfaltlama çalışması yaptık. Yine 19 Mayıs Caddemiz ile ikinci caddemiz de şuan çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Yeşiltepe’nin değiştiğini, modern bir hale geldiğini birlikte görüyoruz. Amacımız Yeşiltepemizi önemli merkezlerden biri haline getirip, vatandaşlarımızın sorunsuz bir bölgede yaşamalarını sağlamaktır. Yeşiltepe bölgemizde çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı” dedi.
 
Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmaların Yeşiltepenin gelişip, değerlenmesi için yapıldığını kaydeden Başkan Çakır, “Yeşilevler civarında da değişim dönüşüm çalışmaları yapılıyor. Esenlik’in yeni bir bina yapması orayı adeta yeni bir merkez haline getirdi. Yine Esenlik şirketimiz 6 bloktan oluşan konut yapımına başladı. Bölgemize değer katacak olan kuşak yolunun 8 km’lik kısmını açtık. Çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. Çarmuzu’ya kadar olan bölüm açıldı. Seneye yolumuzu asfaltlayacağız. Bütün çalışmaların bitmesiyle Yeşiltepe farklı bir kimliğe bürünecek.
 
Bütün bu çalışmaların hemşerilerimize kazandırılmasında mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz demeden çalışan, gayret gösteren personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Seyran Mahalle Muhtarı Zihni Dönmez, Yeşiltepe Bölgesi ile birlikte Seyran Mahallesinin de son yıllarda çök önemli hizmetler aldığını belirterek, “Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın bugüne kadar yaptığı hizmetler ortada. 22 sokağımızın asfaltı tamamlandı. Şu anda 19 Mayıs Caddesinde kaldırım çalışmasını başkanımız yerinde inceliyor. Yaptığı çalışmalardan dolayı Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Yeşiltepe Bölgesi sakinleri de yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını, Yeşiltepe’nin uzun yıllardan sonra ilk defa bu kadar değişip, güzelleştiğini belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız