SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeşiltepe Farklı Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe'de sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla, bu bölgenin çehresinin değişeceğini söyledi.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Malatya’nın her noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Belediyesi, Yeşiltepe bölgesinde de yoğun bir şekilde çalışıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, Fen İşleri Müdürü Mehmet Mert, Su ve Kanalizasyon Müdürü Ömür Karaağaç ve Teknik Danışman Zeki Sarılar ile birlikte Yeşiltepe kavşağında devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya’nın en büyük yerleşim bölgelerinden biri olan Yeşiltepe’de hummalı bir çalışma başlattıklarını belirten Başkan Çakır, Yeşiltepe’de kuzey kuşak çevre yolu, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin yollarının açılması, Seyran Mahallesi yol açma ve genişletme çalışması, semt konağı gibi birçok çalışmanın devam ettiğini söyledi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Çakır, “Yeşiltepe kavşağı bölgenin can damarı konumunda, burada zaman zaman istenmeyen kazalar meydana geliyordu. Yaptığımız planlama çalışmalarında buranın kodunun düşürülmesi gerekliliği ortaya çıktı. Yaklaşık 2 metre olarak buranın kodunu düşürüyoruz. Bu çalışmalardan önce burada geçen 3 tane ana isale hattını deplase çalışmalarını tamamladık. 4 kilometrelik Mezarlık yolunun 2 km’lik bölümünü asfaltladık. Yeşiltepe kavşağını da hızlı bir şekilde çalışarak tamamlamayı hedefliyoruz. Bu çalışmaların bitmesinden sonra burada kaldırım, yürüyüş alanları, aydınlatma ve yeşillendirme çalışmalarımız olacak. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla Yeşiltepe farklı bir çehreye bürünecek” dedi.

Seyran Mahallesi Muhtarı Zihni Dönmez’de yaptığı konuşmada yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın Yeşiltepe’de yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yeşiltepe’nin en önemli noktasını düzenleyerek insanların can güvenliğini sağlıyor” dedi.

Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederken, çalışmaların tamamlanmasını dört gözle beklediklerini söylediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız