SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşiltepe Girişinde Genişletme

A- A+ PAYLAŞ

Belediyece, Yeşiltepe Köprüsü civarında sürdürülen yol genişletme çalışmalarının 1 trilyon lira maliyetinin olduğu açıklandı.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Yeşiltepe köprüsü devamında yapılmakta olan yol dolgu ve tesviye çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Yeşiltepe köprüsü devamındaki yol üzerindeki 11 evin daha önceden kamulaştırıldığını ve yaklaşık 1 trilyon lira harcama yapılarak yolun genişletildiğini söyledi.

Şu anda genişletilen yolun dolgu ve tesviye işlerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Akın, “Göreve geldiğimiz günden beri kenar mahalle merkez mahalle ayırımı yapmayacağımızı, çevre yolunun altındaki mahallelerimizi de zaman içerisinde güzelleştireceğimizi söylemiştik.

Yönetimimiz döneminde bu güzelleştirme çalışmalarını Yeşilevler bölgesinden itibaren başlatmıştık. Ardından Eski Hayvan Pazarının yerini modern bir çocuk parkı ve trafik eğitim alanı haline getirerek devam ettirdik. Şu anda da Yeşiltepe girişini genişleterek, dolgusunu yapıyoruz, ardından da finişerle asfaltını yapacağız. Bu yolun hizmete girmesiyle birlikte Yeşiltepe Bölgesi inşallah daha da değer kazanacaktır” dedi.

Yeşiltepe girişindeki yolun genişletilip standartlara uygun hale getirilmesiyle birlikte yöre halkının yıllardır çektiği bir takım sorunların da sona ereceğini ifade eden Başkan Akın, “Onlarca yıldan beri bu bölge hak etmiş olduğu hizmetlere ulaşamamıştı. İnşallah hizmetlerimizin devamında bu bölgeyi de Malatya’nın güzel bölgelerinden biri haline getireceğiz.

Bu çalışmalar sırasında bizden desteğini esirgemeyen bölge halkına, hemşehrilerime, mahalle halkına, muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Ulukaya ile Yeşilkaynak Mahalle muhtarı Ömer Keleş ise Yeşiltepe girişindeki yolun geçmiş belediye başkanları döneminden beri genişletilmesini beklediklerini ama bu hizmetin Başkan Akın’a nasip olduğunu belirterek, hem Malatya’ya hem de mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ettiklerini söylediler.

Yol genişletme ve dolgu çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, çocuklarla da sohbet edip, kendilerine çeşitli kitaplar hediye etti.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız