SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşiltepe Haksızlığa Uğradı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:35:35
A- A+ PAYLAŞ
Yeşiltepe Eğitim Derneği'ni (YEŞİLDER) ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, "Öyle zannediyorum bu önümüzdeki seçimlerde Malatya Belediyesi belki üç, belki dört ilçe belediyesi ve birde büyükşehir belediyesi olarak seçimlere iştirak edecek." ifadelerini kullandı. 
 
Ziyaret sırasında konuşan Milletvekili Akın, " Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'ndeki uzman arkadaşlarımız Malatya'nın konumunu, coğrafik yapısını değerlendirerek, bu konuda muhakkak ki haritalar çizip, belirleyecekler. İnşallah bu belirlenecek haritalarda da Yeşiltepe'nin ayrı bir imkana kavuşması söz konusu olur. Ben geleceğin Yeşiltepesini gelişmiş, yollarının açılması itibariyle yeşil alanlarının genişlemesi, sosyal tesislerin inşa edilmesi itibariyle oradaki insanlarımıza daha mutlu bir hayat sağlayabilecek bir durum olacak. İnşallah bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Malatya Belediye Başkanlığı yaptığım sırada da Yeşiltepe'de meclis üyemiz yoktu. "Yeşiltepe'nin de belediye meclis üyesi inşallah olacağız ve Yeşiltepe'ye hizmet getireceğiz" diye, düşüncelerimi Yeşiltepe halkıyla paylaşmıştım. Bugün yine vekil olarak Yeşiltepe'nin problemlerinin çözümü hususunda diğer vekillerle birlikte, belediye başkanımızla birlikte, arkadaşlarımızla birlikte inşallah el birliğiyle çalışacağız. Yeşiltepe, daha önce belediye olmanın hazzını yaşamış, hizmetini almış bir bölgemiz. Ancak büyükşehir belediyesi adı altında tekrar büyükşehir imkanlarıyla burada yeniden imar ve ihya hareketleri inşallah süratlenecektir. Orada sosyal tesisleriyle, gezinti alanlarıyla, okullarıyla, sağlık tesisleriyle, alış veriş merkezleriyle bugüne kadar özlemi içerisinde olduğu gelişmişlik düzeyine Yeşiltepe ulaşacaktır. Bu gayretinde biz Yeşiltepemizin ve Yeşiltepe halkımızın yanında olacağız" diye konuştu. 
 
Dernek Başkanı Mümtaz Toy ise konuşmasında, "12 Eylül askeri darbesiyle haksızlığa uğrayan bir Yeşiltepe ve Yeşiltepe halkı var. Biz 12 Eylül referandumuyla halkımızın Başbakan'a bir onay verdiğini, burada tarihle bir yüzleşme olduğunu ve iadei itibar istediğimizi Sayın vekilimize söylüyoruz. Yeşiltepelilerin demokratik mücadelesinde Malatya'da siyasetçilere büyük iş düştüğünü arz ediyoruz. Bu konuda da vekilimizden destek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız