SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşiltepe Hayatımda Özel Yere Sahip"

0
Güncellendi - 2016-06-18 02:29:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşiltepe’de düzenlenen meydan iftarında yaptığı konuşmada “ Yeşiltepe’li kardeşlerim, ağabeylerim ve ablalarımla birlikte iftarı yapmayı Rabbim bize nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun. Burada benim çocukluğum, gençliğim ve okul yıllarım geçti. Yeşiltepe benim hayatımda çok özel bir yere sahiptir “ dedi.

Yeşiltepe Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar etkinliğine Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Salmaz Şahbaz, Yeşiltepe’liler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Özcan Gözene, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alanda bulunan masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Polat, birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisinde bulunarak, “İftarlarda, dünyanın çeşitli yerlerinde zulme uğrayan Müslümanlar için el açıp dua edelim” dedi. Yemek kazanlarının bulunduğu alanda incelemelerde bulunarak özellikle yemek dağıtımlarının sorunsuz geçmesi için yetkilileri uyaran Başkan Polat, yemek kazanının başına geçerek vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.

İftar davetine katılan vatandaşlar Kuran-ı Kerim tilaveti, okunan ilahiler ve yapılan dualarda Ramazan ayının maneviyatını hep birlikte solurken, Yeşilyurt Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen Meddah, Orta oyunları, Nasrettin Hoca ve Hacivat- Karagöz gösteriyle keyifli anlar yaşadılar.

BAŞKAN POLAT, “YEŞİLTEPE HALKI DOĞRUDAN VE HAKTAN YANA OLMUŞTUR"

Yeşiltepe’nin kendi hayatında çok özel ve anlamlı bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Polat, “Burada benim çocukluğum, gençliğim ve okul yıllarım geçti. Yeşiltepe çok zor şartlar altında başarılı siyasetçi ve bürokrat yetiştiren bir bölgemizdir. Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak sizlere, milletimize hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Bende sizlerin bir kardeşiyim. Yeşiltepe’li kardeşlerim, abilerim ve ablalarımla birlikte iftar yapmayı bize nasip ettiği için Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Sizlerle birlikte bulunmak ve aynı sofrayı paylaşmak benim adıma çok değerli ve anlamlıdır. Bu birlik ve beraberliğimizi Allah eksik etmesin. Doğrudan ve haktan uzaklaşmayan Yeşiltepe halkı, bu ülkenin birliğinden ve bütünlüğünden yana olmuştur. Bu bölge insanı hiçbir zaman sapkın fikirlere, çarpık düşüncelere ve çıkmaz sokaklara dalmamış, sürekli vatanın bölünmez bütünlüğünden yana olmuştur. Bugünde 7’den 70’e tüm Yeşiltepe halkıyla birlikte, kardeşlerimle aynı sofrada iftar yapmanın hazzı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim birliğimizi ve dirliğimi hep daim eylesin" dedi.

Başkan Polat’ın konuşmasının sonrasında Kuran-ı Kerim tilaveti ve ezanın okunmasıyla Yeşiltepe’liler hep birlikte iftarını açtı.

Bülten

yeşiltepeiftar1

yeşiltepeiftar3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız