SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşiltepe Kimlik Değiştirdi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:27:05
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe bölgesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Koşu Mahallesi ile Gazi Mahallesi sınırlarından geçen Medeniyet (Gazi) Caddesi’nin genişletme ve düzenleme çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan çalışmalarla caddenin bulvara dönüştüğünü söyledi.

Son 5 yılda Yeşiltepe’ye çok önemli yatırımlar yaptıklarını anlatan Başkan Çakır, “Yeşiltepe’nin bütün caddeleri ve sokakları yenilendi. Altyapı şebekeleri kuruldu; drenaj sistemleri yapıldı. Dolayısıyla burada yapılan semt konaklarıyla, parklarıyla Yeşiltepe kimlik değiştirdi. Malatya’nın gözde semtlerinden biri haline geldi” dedi. 

Başkan Çakır, Medeniyet Cadde’sinin Yeşiltepe için çok önemli olmasına rağmen geçmişte dar ve bakımsız olduğunu kaydederek yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

“Bu caddenin 6 metreye düşen bölümleri vardı. Cadde, demiryolları arazisinden yola katılarak genişletildi. Elektrik telleri yer altına alındı. Sonuçta da 1 kilometrelik geniş bir bulvar ortaya çıktı. Bundan sonra bu bölgenin gelişimi, dönüşümü daha hızlı olacak. Değer açısından da burada bir yükselme kaydedildi. Özellikle cadde ve bulvarların prestij cadde ve bulvarlara dönüştürülmesi o bölgede yaşayan insanların günün her saatinde rahat dolaşımına imkan sağlıyor. Daha önce burada hiç ağaç yokken şu anda çok farklı türde yetişkin ağaçlar dikildi. Bugün asfaltlama çalışmasına başlandı. Bu hafta içerisinde çalışmalar bitirilecek. Burada önemli bir çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarla da bu caddemiz Yeşiltepe bölgesine de değer katacak önemli bir cadde haline geldi. Bütün ekibime teşekkür ediyorum.”   

Koşu Mahallesi Muhtarı Fahrettin Akça ise Yeşiltepe’nin Başkan Çakır’in ilk 5 yıllık döneminde çok önemli hizmetler aldığını belirterek, “Gazi caddemiz iki gidiş - iki geliş olarak prestij bir caddemiz oldu. Yürüyüş alanlarıyla, dinlenme parkıyla, parkın içerisindeki spor aletleriyle Yeşiltepe’nin en cazibeli yeri haline geldi. Başkanıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız