SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeşiltepe Ortaya Çıkacak'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe bölgesindeki mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi, sorunlarını dinleyip bu bölgede yapılmakta ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çakır'ın toplantısıyla ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Mahallelerde halk günleri düzenleyerek sorunları birinci ağızdan dinleyip ortak çözüm yolları üzerinde duran Belediye Başkanı Ahmet Çakır, son olarak Yeşiltepe Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

2 Aralık Çarşamba günü Yeşiltepe Malatya Belediyespor Tesislerinde gerçekleştirilen halk gününe Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, bazı daire müdürleri ile Yeşiltepe Bölgesi Mahalle Muhtarları katıldı.

Mahallelerinde yaşanan sorunlarla ilgili olarak Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bilgiler veren Mahalle Muhtarları, doğalgaz’ın mahallelerine gelmesi, Hayvan Pazarı’nın genişletilmesi ve açılan yeni yollardan dolayı son derece memnun olduklarını belirterek, mahallelerine gösterilen ilgiden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Yeşiltepe Mahallelerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu daha önceden Yeşiltepe bölgesinde 3 toplantının yapıldığını belirterek, “Bu toplantılar sonucunda acil olarak çözülmesi gereken sorunlarla ilgili olarak raporlar çıkardık. Bu raporlar doğrultusunda ilk olarak, bölgemize hizmet verecek karakol yeri tespit edilerek tahsisi yapıldı. Yeşiltepe bölgesinde doğalgaz çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollarımız ise belli bir plan ve program doğrultusunda, çalışmaların tamamlandığı ve zeminin oturduğu yerlerden başlayarak yapılacak” dedi.

Malatya’nın fiziki kalkınmasına mahallelerden başladıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe bölgesi Mahalle Muhtarlarına bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Yeşiltepe Bölgesini daha cazip bir hale getirmek için bütün imarlı yolları açacaklarını belirten Başkan Çakır, “Kuzey Kuşak Çevre yolunu tamamlayabilmek için yoğun bir çalışma gösteriyoruz. Yeşiltepe gelişeme açık bir bölgemiz. Bizler bu gelişimin daha düzenli olması için var gücümüzle çalışacağız. Bölgemize hizmet verecek karakol yerini tahsis ettik. İmar ve şuyu çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yapılacak çalışmaların sonunda güzel Yeşiltepe ortaya çıkacak. Bunun için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır toplantıdan sonra, Yeşiltepe bölgesinde incelemelerde bulunarak, bölge esnaflarının ve vatandaşların sorunlarını dinledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız