SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşiltepe'de Kurs Sonu Sergisi

0
Güncellendi - 2016-04-08 20:33:25
Yeşiltepe'de Kurs Sonu Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren Yeşiltepe Semt Konağı’nda düzenlenen meslek edindirme kursları sonunda sergi düzenlendi.

Serginin açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, İş-Kur İl Müdürü Vahap Toman ile muhtarlar, kurum kuruluş temsilcileri ve kursiyerler katıldı. Törende konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, Yeşiltepe bölgemizde kısa bir süre önce açmış olduğumuz meslek edindirme kurusunun finalini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Desteklerini esirgemeyen İş-Kur İl Müdürümüze ve Yeşilyurt Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah semt konaklarımızda yine İş-Kur’umuzun desteğiyle meslek edindirme kurslarını bölgenin talepleri doğrultusunda açmaya çalışacağız. Bayanlarımız için Semt konaklarımızın bir nefes borusuna dönüştüğünü görmek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın yapmış olduğu bu eserlerin ne kadar önemli olduğunu ifade ediyor” dedi.

Kurslar devam edecek

İş-Kur İl Müdürü Vahap Toman ise “Bizimle işbirliğine girerek bu güzel kursun bu aşamaya getirilmesine vesile olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese kurumum ve şahsım adına hürmet ve saygılarımı arz ediyorum. Çünkü onların desteğiyle biz bunları hayata geçirebiliyoruz. Eğer belediye bize bu imkânları sunmuş olmasaydı bugünkü bayan kitleye ulaşmamız mümkün değildi. Halk Eğitimi Müdürlüğünün de destekleri son derece önemliydi ve bunu yaptılar. İnşallah bundan sonra da mahallemizin, semtimizin ihtiyaçlarına binaen özellikle kendi işini kurup daha sonra kendi ayakları üzerinde kalabilecek kişilere yönelik kurslara ağırlık vermeye devam edeceğiz. Yani hobi niteliğinde değil de kursun bitiminden sonra ürettiğini satabilecek veya kendi çocuğuna, evine bir şeyler katabilecek noktaya getirmemiz konusu olmazsa olmazımızdır” ifadelerini kullandı.

Muhtar ve kursiyerlerin de yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettikleri törende açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi. Mefruşat kursunda üretilen ürünlerin yer aldığı sergide ayrıca bayan kuaförü kursundaki çalışmalar slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı. Törende kursiyerlere kurs bitirme belgeleri de takdim edildi. Daha sonra kursiyerler tarafından hazırlanan ikramlar da sunuldu.

Bülten

c6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız