SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşiltepe'de Yenilemeye Devam

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:11:12
Yeşiltepe'de Yenilemeye Devam
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe Seyran Mahallesi 19 Mayıs ve 100. Yıl Caddeleri ile Fatih Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde devam eden düzenleme çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Malatya Belediyesi tarafından Yeşiltepe’de altyapı yenileme ile yol ve kaldırım düzenlemeleri devam ediyor. 19 Mayıs Caddesi’nde yürütülen çalışmalar tamamlanırken, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki çalışmalar ise tamamlanma aşamasına geldi. Her iki caddede kompozit taşla toplam 20.000 metrekarelik kaldırım düzenleme çalışması yapıldı. 3.000 metrelik yağmur suyu drenaj hattı düzenlemesinin yapıldığı caddelerde, içme suyu abone bağlantıları ile kanalizasyon şebeke hatları da yenilendi.

Caddelerin bazı bölümlerinde yol genişletme sonucu perde duvarlar da çekildi. Altyapı çalışmaları tamamlanan caddelerde asfaltlama çalışmaları da yapıldı. Caddelerde 50 aydınlatma direği montajı çalışmaları ise devam ediyor.

Mevsim şartlarının elverdiği ölçüde, değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmalarının 100. Yıl Caddesi’nde devam edeceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız