SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşiltepeliler Kongre Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. olağan Genel Kurulu , Yeşiltepe’deki dernek binasında yapıldı.

Genel Kurula tek liste halinde gidildi. 15 kişilik yönetim ve 3 kişilik denetim kurulları yedekleriyle birlikte oluşturuldu.

Adrese bağlı nüfus sayımına göre 60 bin kişinin yaşadığı ve 8 mahalleden oluşan Yeşiltepe semti sakinlerinin bir araya gelerek kurduğu derneğin, ilk genel kuruluna oldukça ilgi gösterdikleri bildirildi.

Malatya Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu Özcan Gözene, Adil Ok, Muzaffer Özkan, Ferit Özkan, Ahmet Gür, Necdet Yıldız, Sümer Yalçın, Bilal Yılmazer, Selahattin Yahşi, Murat Karapınar, Mehmet Bilgili, Orhan Ünalır, Şahin Demirci, Fahri Murat, Ömer Yiğit’ten oluşurken yedek üyeler ise ; M.Ali Ceylan,İshak Gür,Burhan Yıldızhan, Kemal Yurdakul, Halil Demirci, Hanifi Murat, Mehmet Altıok, Ramazan Tosik, Cahit Öztürk, Edip Üstonol, Yunus Görgün, Yavuz Barman, Sedat Artaç, Bayram Yavuz, Hayati İldeş’den oluştu.

Yeşiltepeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Disiplin kuruluna ise Mehmet Irmak, Aydın Kalkan, Ziya Demirci asıl, Celal Yılmazer, Hanifi Çetin, Nihat Artaç yedek üye olarak seçildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız