SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşiltepe'ye 3. Köprü Sözü

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:54:09
Yeşiltepe'ye 3. Köprü Sözü
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisinin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal'dan Yeşiltepelilere 3. köprü müjdesi. Seçim çalışmaları kapsamında İstasyon Caddesini gezen Mimar Köksal esnaflarla sohbet etti TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Köksal vatandaşlara seçilmesi halinde Yeşiltepe ile çevre yolu arasına 3. bir köprü yapacaklarının sözünü verdi. 

30 Martta yapılacak yerel seçimler öncesi ziyaret ve gezilerini sürdüren Mimar Yaşar Köksal, İstasyon caddesinde esnafları gezerek vatandaşlardan oy istedi. 

Halkın ilgisinden memnun kalan Mimar Köksal, burada oldukça önemli açıklamalarda bulundu. 

Yeşiltepelilere müjde veren Köksal, "Çevre yolu ile Yeşiltepe arasına 3. köprü yapmayı planlıyoruz. Eğer halkımız bizi göreve getirirse Allah nasip eder seçilirsek, Ergenekon ve mevcut diğer köprümüzün yanına bir köprü daha yaparak, Yeşiltepe' nin daha kısa sürede şehir ile entegre olmasını sağlayacağız. Tren hatlarının üzerinden bir ucu Yeşiltepe ye bağlanacak, bir ucu Çevre yoluna bağlanacak 3. köprü ile Yeşiltepe' nin her yönden kalkınması daha da kolaylaşacak. Güçlü ulaşım ağıyla Yeşiltepe şehrin yararlandığı tüm sosyal imkanlardan yararlanacak. Yeşiltepe bir cazibe merkezi olacak. Tabi sadece Yeşiltepe değil çevre yolunun altında kalan diğer bölgelerimiz için de çok önemli projelerimiz var bunları zamanla tek tek paylaşacağız kamuoyu ile "dedi.

Saadet partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, daha sonra beraberindeki partililer ile birlikte Devlet Demiryolları 5. bölge müdürlüğünü ziyaret etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız