SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşiltepe'ye Semt Pazarı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:41:19
Yeşiltepe'ye Semt Pazarı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşiltepe'ye yapılacak semt pazarı yerini ve yeni açılması planlanan yolları yerinde inceledi. 

Yeşiltepe sakinlerine hizmet verecek semt pazarı çalışmalarını muhtarlarla birlikte yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, her mahalleye sabit semt pazarı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Polat, “Amacımız, pazarcı esnafımızın daha sağlıklı şartlar altında hizmet verebilecekleri, vatandaşlarımızın da güzel ve hijyenik bir ortamda hizmet alabilecekleri mekânlar oluşturmak” dedi.  Başkan Polat; “Cadde ve sokaklara gelişi güzel kurulan semt pazarları, hem şehircilik anlamında, hem de günün şartlarına uygun olarak hoş bir görüntü oluşturmuyor. İnsanlarımızın daha hijyenik yerlerde alışveriş yapmalarını sağlamak ve esnafımızın daha sağlıklı bir şekilde hizmet verebilmelerine imkan verebilmek için Yeşilyurt Belediyesi olarak, semt pazarı oluşturulmasına önem veriyoruz” dedi. 

POLAT, “İLK SEMT PAZARI UYGULAMAMIZI YEŞİLTEPE'YE YAPACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Belediyemizin arsası olan mahallerimizde bu alanları değerlendirecek, arsamızın olmadığı yerlerde ise istimlak etme yoluyla mahallerimize semt pazarı kazandıracağız” dedi.

POLAT, “İMARDA OLAN FAKAT AÇILMAYAN YOLLARI AÇARAK, STABİLİZESİNİ YAPACAĞIZ”

Başkan Polat, Yeşiltepe'de bulunan ve imarda yol olarak gözüken alanların olduğunu belirterek, “en kısa sürede bu alanlarda yol açma çalışmasının başlatılacağını” söyledi.  Mahalle Muhtarlarının tespit ettiği sorun, sıkıntı ve taleplerle ilgili olarak yerinde inceleme yapan Başkan Polat vatandaşlarla sohbet etti. 

POLAT, “AİLE HEKİMLİĞİ İÇİN ESENLİK YER TAHSİS EDECEK”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın Yeşiltepe ziyaretinde, Muhtarlar ve semt sakinleri aile hekimliğinin hizmet vereceği yer taleplerinde bulundu. Aile hekimliğinin uzak bir mesafede hizmet verdiğini ifade eden Yeşiltepeliler, Aile Hekimliği hizmetinin nüfus yoğunluğunun olduğu bölgede faaliyet göstermesi için Sağlık İl Müdürlüğü ve ilgili Aile Hekimi ile görüştüklerini ifade ettiler. Başkan Polat’a yer tahsisi konusunda yardımcı olmalarını istediklerini ifade ettiler. Hizmet vermeye başladığı andan itibaren bölgeyi bir cazibe merkezi haline getiren Esenlik idari bina civarında yer talebinde bulunan Yeşiltepelilerin sorununa çözüm gecikmedi.  Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz’ı arayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, aile hekimliği için Esenlik Genel Müdürlüğü binasında uygun bir yer verilmesi noktasındaki düşüncelerini dile getirdi. Boyraz, “Bu konuda yardımcı olmak için çalışacaklarını, uygun bir yer ayarlayarak, aile hekimliğinin hizmet verebilmesi için yer tahsis edebileceklerini” ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız