SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt 1. Lig Mücadelesinde

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:54:12
Yeşilyurt 1. Lig Mücadelesinde
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurtspor Satranç Takımı, birinci lige çıkabilmek için Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'nda mücadele edecek. 

Malatya Kulüpler Satranç Şampiyonası'nda birinci olan Yeşilyurtspor Satranç Takımı, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'na katılma hakkını elde etmişti. 25-31 Temmuz tarihleri arasında Konya'da yapılacak olan Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'na 8 sporcu ile katılacak olan Yeşilyurtspor, burada ilk 6 içerisinde yer alarak, birinci lige çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Yeşilyurtspor Satranç Takımı'nın Malatya Kulüpler Satranç Şampiyonası'nda birinci olarak Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'na katılma hakkını kazandığını anlattı. 

Konya'da yapılacak olan şampiyonaya 8 sporcu ile katılacaklarını ifade eden Toy, 81 ilden katılacak olan kulüpler arasından ilk 6'ya girerek, birinci lige çıkmak istediklerini kaydetti. 

Toy, şampiyonada derece yapacaklarına inandıklarını belirterek, "Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 25-31 Temmuz tarihleri arasında Konya'da yapılacak. Bu şampiyonada oldukça iddialıyız. Ben, derece yaparak döneceğimize inanıyorum" dedi. 

Şampiyonada ilk 6 arasında yer almaları halinde birinci lige çıkacaklarını kaydeden Toy, 8. ila 15. sırada yer alan takımların ise gelecek yıl Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'na doğrudan katılacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız