SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt 11'inci Belediye Oldu

0
Güncellendi - 2017-01-10 20:54:11
Yeşilyurt 11'inci Belediye Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, Türkiye genelinde belediyeler arasından Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE)  TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi alan 11. belediye oldu.

Başkan Polat, “Yeşilyurt Belediyesi kalite yolculuğunda hiç esnemeden hep aynı hassasiyetleri ortaya koyarak kaliteyi gerçek anlamda hayata geçiren bir hizmet anlayışına sahiptir” ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ ‘Yönetimde özgün, gelişimde öncü, hizmette örnek belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesiminin yaşamaktan mutluluk ve huzur duyacağı bir Yeşilyurt’  vizyonuyla hareket eden belediyemiz, TSE tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde ‘TSE-10002 Kalite Yönetim Sistemi Müşteri Memnuniyet Belgesi’ ile çalışmalarını taçlandırdı” dedi.

TSE MÜDÜRÜ YILMAZ, “YEŞİLYURT BELEDİYESİ KURUMSALLAŞMADA CİDDİ MESAFELER ALDI”

Belgeyi takdim etmek üzere Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret eden Malatya TSE Müdürü Eraslan Yılmaz, vatandaş memnuniyeti adına Yeşilyurt Belediyesi’nin önemli bir belge kazandığını ifade etti. Yılmaz, Yeşilyurt Belediyesinin kurumsallaşma aşamasında ciddi mesafeler aldığını sözlerine ekledi.

POLAT, “MÜŞTERİ MEMNUNİYET BELGESİ MİLLETE HİZMET YOLUNDA BİZE MORAL KAYNAĞI OLDU”

TSE-10002 Kalite Yönetim Sistemi Müşteri Memnuniyet Belgesini aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Vatandaşların ihtiyacını doğru tespit etmek ve doğru bilgilendirmek, hem güveni hem de memnuniyeti arttırıyor” diye konuştu.

Malatya ve Yeşilyurt İlçesine kaliteli hizmetlerde bulunmak amacıyla hizmetteki standardı her geçen sefer yukarıya çıkarmaya çalıştıklarını hatırlatan Başkan Polat, “Türk Standartları Enstitüsü milli bir kuruluşumuzdur. Aynı zamanda standartlara uygun hizmet ve ürün üretilmesi konusunda da uygunluk değerlendirmesi yapan ülkemizin en önemli kuruluşudur. Ülkemizde standartların oluşması, standartların takibi memleketimizin gelişimi ve ilerlemesi açısından ayrı bir öneme sahip. Yeşilyurt Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren TSE ile çok güzel bir diyaloga sahibiz, güzel çalışmalar yapıyoruz. Kalite standartları ve hizmet içi eğitimler başta olmak üzere birçok çalışmayı birlikte yaptık.

ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Belgesini almak için gerekli olan çalışmalar gerçekleştirildi. Yeşilyurt Belediyesinin sevk ve idaresinde olan bölgelerde hayatını sürdüren kıymetli hemşerilerimizin bize ulaşmaları, öneri ve isteklerini bize iletmeleri, hizmetlerden memnuniyetleriyle ilgili yapılan ön hazırlık ve ardından verilerin incelenmesinden sonra bu belgeyi almaya hak kazandı. Yeşilyurt Belediyesi bu anlamda hem kendi çalışanlarını hem de hizmet verdiği kıymetli hemşerilerini memnun ederek bu belgeyi almaya hak kazandı. Burada esas alınması gereken husus, hizmet alanları yani vatandaşlarımızı memnun etmektir. Belli standartlar yakalamak konusunda rehber niteliği taşıyan bu belgeyi vatandaş memnuniyetine dönüştürmek adına önemli bir kılavuz olarak görüyoruz. Bu belgenin alınması için uzun süredir yoğun bir çalışma yapan müdürlerimize, personellerimize, TSE Malatya Müdürlüğümüze yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

POLAT, “YEREL YÖNETİMLERİN FAYDALI HİZMETLERİ ÜLKEMİZİN GELİŞİM DÜZEYİNİ ETKİLİYOR”

Türkiye’de belediyelerin kalite konusundaki yarışının vatandaşa yönelik hizmetleri daha üst düzeye taşıdığını ifade eden Başkan Polat, yerel yönetimlerin standartları korumaları ve geliştirmeleri halinde ülkeye en faydalı şekilde hizmet verdiğini sözlerine eklerken, “Yeşilyurt Belediyesi olarak sunduğumuz hizmetlerde kalite standardını her seferinde daha yukarıya ulaştırmak için çaba sarf ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda bu doğrultuda ilerleyecektir. Yerel yönetimler olarak halka ulaştırdığımız faydalı hizmetler Türkiye’nin gelişmişlik düzeyi daha iyi olan ülkelerde arasında yer almasını sağlayacaktır. Bizde milletimizden aldığımız görevin sorumluluğu gereği tüm hizmetlerimizin temeline kaliteyi yerleştirip vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmayı hedefledik. Bugüne kadar uyguladığımız projeler, yatırımlar ve hizmetlerin geri dönüşümlerini ise çok güzel şekilde aldık. Cenabı Allah millete hizmet yolunda bizlere güç ve kuvvet nasip etsin” dedi.

TSE Malatya Şube Müdürü Eraslan Yılmaz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Belgesi’ni teslim etti. Belge teslim törenine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk, Eucons Danışmanlık Yönetim Danışmanı Funda Yalçınsoy katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MALATYALI (7 yıl önce)
    ÇOK DOĞRU BİR UYGULAMA OLMUŞ , BELEDİYE ZATEN TİCARETHANE OLDUĞU VE BİZLERDE MÜŞTERİ OLDUĞUMUZA GÖRE , " MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BELGESİ" ALMALARI YERİNDE BİR KARAR OLMUŞ, VATANDAŞ ARTIK DEVLETİN GÖZÜNDE "MÜŞTERİ" , ONLAR HAYAL EDER AKP YAPAR ..... HADİ MALATYA BU SEÇİMDE % 85 OY VERİN SİZİN ZEKANIZA GÜVENİYORUM ....
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    bilbord yaptırık kendi resmini astırmada 1. sırada
    0
    0
    Yanıtla