SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt B. Şampiyonluğa İnanıyor

0
Güncellendi - 2019-02-22 04:45:44
Yeşilyurt B. Şampiyonluğa İnanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu sezon şampiyonluğa inanıyor.

Sezona 'şampiyonluk' parolasıyla başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, zirvede Şarkışla Belediyespor ile yalnız kaldı.

Zirveden uzaklaştıktan sonra Dersim 62 Spor ligden çekilme kararı alırken, sezona yine şampiyonluk hedefiyle başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ise zirvenin 13 puan gerisinde kalarak, bir anlamda yarıştan kopmuş oldu.

Dersim 62 Spor'un ligden çekilmesi nedeniyle ligin 18.haftasını maç yapmadan geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un hükmen 3-0 galip sayılması bekleniyor.

Şarkışla Belediyespor, ligde 18 haftalık bölümde topladığı 50 puanla zirvede yer alırken, bir maçı eksik olan Yeşilyurt Belediyespor ise 43 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Ligin 19.haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 24 Şubat Pazar günü deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşılaşacak. Lider Şarkışla Belediyespor ise 11 Nisanspor deplasmanına girecek.

Yeşilyurt Belediyespor'un grupta oynayacağı karşılaşmalar şöyle:

19.hafta Kilis Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

20.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Hankendispor (hükmen 3-0)

21.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Ankas İstikal Spor

22.hafta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

23.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Şarkışla Belediyespor

24.hafta Elbistan Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

25.hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Kahta Dirilişspor

26.hafta Ulalar Belediye Gençlik ve Spor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız