SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşilyurt Batı Penceresi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:04:09
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, “Yeşilyurt’u büyükşehre yakışır bir ilçe haline getireceğim” dedi.

Hulisi Porgalı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret ederek, yerel seçimlerde destek istedi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile bir süre sohbet eden Porgalı, Erkoç’un Malatya’da önemli bir kurumu temsil ettiğini belirterek, “Ticaret ve Sanayi Odası bir ilin önemli kuruluşlarından biridir” şeklinde konuştu.

Yerel seçimlerde CHP’den Yeşilyurt’a aday olduğunu belirten Porgalı, “Yeşilyurt Malatya’nın batıya açılan bir penceresi. Burada çok işlerimiz var. Ayrıca Organize Sanayi Bölgesi de bu bölge içerisinde yer aldığı için sizin öneminiz burada bir kat daha artıyor. Amacımız altyapısı ve üst yapısı ile Yeşilyurt’u büyükşehre yakışır entegre bir ilçe haline getirmek. Bu konuda da sizlerin desteklerine ihtiyacımız var” diye konuştu.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise Porgalı’nın adaylığın hayırlı olmasını dileyerek, “Siyaset ve siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurları. Siyasetin belli ölçüler içerisinde devam etmesi de ülkeyi her noktada ileriye taşır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız