SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediye, Elazığ Takımını Yendi

0
Güncellendi - 2016-09-09 16:56:08
Yeşilyurt Belediye, Elazığ Takımını Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezondaki rakiplerinden olan Elazığ Yolspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

24 Eylül’de kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı 62 Pertekspor karşılaşmasıyla Bölgesel Amatör Lig 2.Grup 2016-2017 sezonuna start verecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, son hazırlık maçını deplasmanda Elazığ Yolspor ile oynadı.

Elazığ Yolspor Kulüp Tesislerine ait çim sahada oynanan karşılaşmaya ev sahibi Elazığ Yolspor, Tayyip, Harun, Kadir,Abdullah, Akın, Okan, Birkan,Deniz,Zindan,Muhammet ve Turan ilk onbiriyle çıkarken, M.Yeşilyurt Belediyespor ise Mahir, Tolga, Ziya, Bedrettin,Vedat,Loris,Harun,Erdem,Alfonso,Yusuf Kaygusuz ve Erdal’dan oluşan kadroyla maça başladı.

Centilmenlik havasında geçen karşılaşmada her iki takımın teknik heyetleri yaptıkları değişikliklerle futbolcularının son durumlarını yakından görme fırsatı yakaladı. Yerli ve yabancı transferlerle kadrosunu güçlendirdikten sonra yeni sezona iddialı başlayacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Yusuf Kaygusuz ve Erdal’ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılırken, ev sahibi takımın tek golünü Akın kaydetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, futbolcularının fiziksel ve mental düzeyleri ile takımın genel oyun mantığının seviyesini görmek adına faydalı bir hazırlık maçı oynadıklarını söyledi.

Elazığ Yolspor ile daha önceden oynadıkları hazırlık maçını 3-2 kazandıklarını hatırlatan Teknik Direktör İsmail Tekin, “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hem Malatya’da hem de Nevşehir’de yaptığımız kamp dönemlerinde faydalı bir hazırlık dönemi geçirdik. Oynadığımız beş hazırlık maçının dördünü galibiyetle kapattık. Elazığ Yolspor ile kampa gitmeden önce oynadığımız hazırlık maçını 3-2 kazanmıştık. Takımımızın deplasmandaki bir maçta oyun temposunu, oyuncularımızın fiziksel ve mental düzeylerini yakından görmek adına Elazığ Yolspor maçı her açıdan faydalı oldu. Kadrodaki tüm futbolcularımıza şans tanıdık. Savunma, ortasaha ve hucüm yönündeki artılarımızı ve eksilerimizi yakından tespit ettik. Maç içerisinde zaman zaman parladık, posizyonlara girdik, az hata yapmaya çalıştık, futbolcularımız iyi mücadele etmek için çaba sarf ettiler ancak bazı anlarda ise istediğimiz tempoyu belirli bir seviyede tutamadık. Maçın önemli bölümlerindeki duraklamalarımız oyunsal şablonumuzun sahaya yansımasını etkiledi. Maç içerisinde oyunsal istikrarı daha yukarıya çekmemiz lazım. Sezon başlamadan önce bu yönlerimizi görmek bizim adımıza faydalı oldu. Oyun içerisindeki istikrarı ve akıcılığı devam ettirebilmek adına gereken tedbirleri en kısa sürede alacağız. Belirlediğimiz eksiklikleri giderip lige kadar hazır duruma geleceğiz” dedi.

Kurban Bayramı için takıma iki günlük izin vereceklerini ifade eden Teknik Direktör İsmail Tekin, 62 Pertekspor ile 24 Eylül’de kendi sahalarında oynayacakları sezonun ilk maçı için 14 Eylül’de yeniden toplanacaklarını ve çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Yeni Malatya Gazetesi- Bülten

yeşilyurtbelediyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız