SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediye Binası Buraya Yapılacak

0
Güncellendi - 2020-03-10 18:53:22
Yeşilyurt Belediye Binası Buraya Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

"GÖRÜŞMELERİMİZ OLUMLU SONUÇLANDI.." Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, belediyenin yeni hizmet binasının inşa edileceği yeri açıkladı.

Yeşilyurt Belediyesi yeni hizmet binası, eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi (Daha eski SSK Hastanesi) binasının yerine inşa edilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde vaat ettiğimiz 45 projemiz arasında yer alan bu dev yatırımı hayata geçirmek adına ilçemizin farklı muhtelif bölgelerinde detaylı incelemeler ve çalışmalar yaptık. Binamızı en uygun ve en doğru yere inşa etmek adına çok titiz bir çalışma döneminden geçtik. Yeni Hizmet Binamızın merkezi bir bölgede olmasına ve vatandaşlarımızın rahat ve kolay bir şekilde ulaşımını sağlamak adına 65 yıl gibi uzun bir dönem vatandaşlarımıza hizmet ettikten sonra kapatıldıktan sonra TOKİ’ye devr edilen Eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Binasının yeriyle ilgili görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı.

Bu alanın bir kısmına Yeni Hizmet Binamızı inşa edeceğiz diğer kalan bölümleri de yeşil alan ve park olarak tasarlayacağız. Yeşilyurt’umuza yakışan, fonksiyonel ve günümüz teknolojisinin maksimum seviyede kullandığı nezih ve modern bir hizmet binamızı Yeşilyurt’umuza kazandırmak istiyoruz. Binamızın proje çalışmalarında büyük bir mesafe aldık, inşallah yakın bir zamanda temelini atıp inşaat çalışmalarına hız vereceğiz.

‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ projemize yer tahsisi edilmesinde destek ve katkılarını esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a, Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve katkı sunan herkese şahsım ve hemşerilerim adına minnet ve saygılarımı sunarım. Her şey daha mutlu, daha huzurlu, daha refah ve daha güzel bir Yeşilyurt için.” diye konuştu.

Bu arada, söz konusu eski hastane yeriyle ilgili imar planı değişikliği 6 Mart Cuma gününden itibaren 1 ay süreyle ilana çıkarıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi statüsünün ardından, sınırları genişletilen ve bir bölümü Malatya il merkezini de kapsayan bölgeden sorumlu duruma getirilen Yeşilyurt Belediyesi, Çırmıhtı'daki eski yerden ayrılmış, eski İl Özel İdare Genel Sekreterliği (daha eski Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü) binasına taşınmıştı ve halen burada hizmet veriyor.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı