SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediye Projesine Destek

0
Güncellendi - 2016-04-18 19:32:39
Yeşilyurt Belediye Projesine Destek
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından 2016 yılı DFD Programı kapsamında hazırladığı Teknolojik Altyapının Geliştirilmesi Projesine Fırat Kalkınma Ajansından 85.000 TL destek geldi.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop ile Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk’un katılımıyla düzenlenen toplantıda Teknolojik Altyapının Geliştirilmesi Projesinin protokolü imzalandı.

Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediye olarak ilçemizin 2230 sokağı, 279 caddesi, 25 Bulvarı, Tarım arazileri ve Yeşil alanları değişik açılardan fotoğraflandırılması ve Yeşilyurt Belediyesi Kent Bilgi sistemlerine entegre edilmesi, ilçemizin tarihi ve kültürel envanter çalışmaları için arşiv oluşturulması, ilçemizin geleceğini belirleyecek imar çalışmalarında ilçemizin havadan değişik açılardan çekilmiş fotoğrafları üzerinde değişik varyasyonlarda simule edilmiş çalışmalar yapılması ve ilçemiz için en uygun olan imar durumları belirlenmesi, vatandaşların imara yönelik şikayetlerinde güncel görüntülerden yararlanılması ve vatandaş sorunlarına en adil çözümler bulunması ve ilçemizin mevcut doğal kaynakları havadan fotoğraflanması ve bu kaynaklarımızın en verimli şekilde değerlendirilmesi için fizibilite raporlarına veri aktarımının sağlanması, ilçemizin yıllar içindeki değişimi ve gelişiminin kayıt altına alınması ve gelecek nesillere taşınması için hazırladığımız projeyi Fırat Kalkınma Ajansına sunmuştuk. Yapılan değerlendirmeler neticesinde sunduğumuz projeye 85.000 bin TL destek vermeyi kararlaştırdı. Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop ile destek verilen projenin resmi protokolünü imzaladık, hayırlı olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız