SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi 10 Araç Aldı

0
Güncellendi - 2016-01-08 16:58:35
Yeşilyurt Belediyesi 10 Araç Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi,  10 adet yeni iş makinesini iki milyon 350 bin TL bedelle satın alarak araç filosuna dâhil etti.

2016 yılını “ Kalite” Yılı olarak belirlemesi nedeniyle temizlik, yol açma, genişletme, asfaltlama, ulaşım ağlarının yenilenmesi, mevcutta bulunan yolların bakım ve onarımları başta olmak üzere tüm hizmetlerinde en üst seviyede kaliteyi yakalamayı hedefleyen Yeşilyurt Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünün araç envanterine beş adet temizlik kamyonu, bir adet yama silindir, bir adet toprak silindiri, bir adet paletli ekskavatör, iki adet kepçe dâhil etti.

Araçların tanıtımı için MAŞTİ karşısındaki Hizmet Binası önünde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yeni alınan araçlarla birlikte hizmetleri daha hızlı ve etkin bir şekilde halka ulaştıracaklarını ifade etti.

04cbad8d-abb6-4a44-880d-1a84f48bfd78BAŞKAN POLAT, “10 ADET YENİ İŞ MAKİNASINI 2 MİLYON 350 BİN TL BEDELLE PARKIMIZA KAZANDIRDIK”

Belediye araç filosuna 10 adet yeni iş makineleri kazandırdıkları için mutu olduklarını ifade eden Başkan Polat, “2016 yılının ilk günlerinde araç parkımızı güçlendirerek İlçemize daha fazla hizmet etme imkânı yakalayacağız. Bir kurumun en büyük gücü ve kapasitesi araç parkındaki iş makinelerinin sayısıyla eşit orantılıdır. Göreve geldiğimiz ilk günden beri araç parkımızı genişletmeye ve iş makinelerinin sayısını artırmaya gayret gösterdik. İş makinelerimiz ilçemizin dört bir tarafında devam eden çalışmalarımızda hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır. Eğer iş makinelerinde sıkıntısınız varsa arzu edilen hizmetleri yapamazsınız. Bugünde on adet iş makinesini araç filomuza kazandırıyoruz. Beş adet temizlik kamyonu, iki adet silindir, bir adet paletli ekskavatör ve iki adet kepçeyi araç filomuza dâhil ettik. Yeni iş makinelerimiz Malatya ve Yeşilyurt’a hayırlı olsun” dedi.

Yeni alınan araçların sergilendiği tanıtım toplantısına Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve personeller katıldı. İş makinelerinin teknik özellikleri hakkında Birim Müdürlerinden bilgiler alan Başkan Polat, tanıtım toplantısı için getirilen kurbanlık koyunun kesilmesini istemezken, koyunun maddi durumu iyi olmayan bir aileye gönderilmesi talimatını verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • feyzi (8 yıl önce)
    öncelikle hayırlı olsun...yalnız degerlı basın mensupları arkadaşlar,sizden ricam tanıtım yapılan bu aracların sergıleme alanı cok yanlıs.sergilenen alandakı bütün parke yada mermer vb malzemeleri tamamen yıpratıp çatlak yada kırılmalara dagılmasına sebebiyet veriyor.Malatyamızda yılardır bu hatadan vaz gecilmedi.bunu gündeme getirirsenız sevınırım...
    0
    0
    Yanıtla