SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi Çırmıhtı'da Arsa Satacak

0
Güncellendi - 2018-08-07 05:14:15
Yeşilyurt Belediyesi Çırmıhtı'da Arsa Satacak
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz ay yapılan meclis toplantısında 87 taşınmaz için meclisten satış kararı alan Yeşilyurt Belediyesi, bu taşınmazlardan Çırmıhtı- Mollakasım Mahallesi’nde bulunan 12 adedini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı.

Birçoğu işgalli veya imarsız toplam 1613 dönümden oluşan 12 adet taşınmaz için 16 Ağustos’ta yapılacak satışa ilişkin Resmi Gazete’de yapılan duyuruda şu bilgiler yer aldı:

“Yeşilyurt Belediyesine ait, Yeşilyurt İlçesi sınırları içerisinde bulunan aşağıdaki taşınmazlar, Yeşilyurt Belediye Meclisinin 03/07/2018 tarih ve 279 sayılı kararı ile satış yetkisi Yeşilyurt Belediyesi Encümenine verilmiştir. 11.01.2018 tarih ve 22 sayılı Encümen Kararıyla oluşturulan Kıymet Takdir Komisyonunca, aşağıdaki listede ada, parsel, yüzölçümleri belirtilen taşınmaz malların tahmin edilen bedel tespitleri yapılarak aşağıdaki listede yazılmış olup,2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereği “Açık Teklif Usulü’’ ihale yoluyla satışı yapılacaktır.

1 - Şartname ve ekleri İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde Yeşilyurt Belediyesi Destek Hizmet Müdürlüğünde görülebileceği gibi 150,00 TL bedelle temin edilebilir.

2 - İhale 16/08/2018 tarihine rastlayan Perşembe günü saat 11:00’de Belediye Encümen salonunda yapılacaktır.

3 - Yeşilyurt Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 1. ve 45. Maddelerine göre Açık Teklif Usulü (Açık Artırma) ile yukarıda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.

4 - İhale ile satışı yapılacak yerlerin ilan ve Resmi giderleri hariç toplam muhammen bedeli ve geçici teminatı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    acaba kimler alacak yada aldı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Alacak kisiler bellidir .ugrasmayin allaha haval edin .kesiiin .ak parti li .tanidik isimler alir .listeye girmeden
    0
    0
    Yanıtla