SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşilyurt Belediyesi Göğsümüzü Kabarttı"

0
Güncellendi - 2017-09-16 21:21:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Yerel Yönetimler Proje Yarışması’nın sosyal proje alanında dereceye giren  “Keşke” projesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

KAHTALI, “YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN BAŞARISI BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR”

Yeşilyurt Belediyesinin aldığı ödülün Malatya için önemli olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Malatya her anlamda yapmış olduğu hizmetlerde Türkiye genelinde ses getirmeye devam ediyor. AK Parti Genel Merkezimizin ödüle layık gördüğü projeler arasında Yeşilyurt Belediyesinin “Keşke” projesinin de olması İl Teşkilatı olarak bizleri onurlandırmıştır. Yerel yönetimlerin görevinin sadece fiziki yatırımlar, alt ve üst yapı hizmetleri olmadığını sürekli tekrarlıyorduk. Yeşilyurt Belediyemizin sosyal belediyecilik alanındaki bu başarısı hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yeşilyurt Belediyesi bütün belediyelere örnek olabilecek bir projeyle Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirlerini kazanmıştır. AK Parti İl Başkanlığı olarak bu kıymetli başarılarıyla bizleri onurlandıran, gururlandıran Yeşilyurt Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. İnsan odaklı hizmet anlayışının ne demek olduğunu Yeşilyurt Belediyesi “Keşke” projesiyle ortaya koymuştur. Türkiye’deki AK Parti’li Belediyelerin bir yıl içerisinde yapmış olduğu hizmetler arasında ödüle layık görülen, bu başarısıyla hepimizin göğsünü kabartan Yeşilyurt Belediyesini tebrik ediyorum” diye konuştu.

POLAT, “ALDIĞIMIZ ÖDÜL HİZMET AŞKIMIZIN DAHA DA ARTMASINA NEDEN OLACAK”

İl Başkanı Hakan Kahtalı ile İl Yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “AK Parti Genel Merkezimizin Yerel Yönetimler proje yarışması kapsamında  “Keşke” Projesini ödüle layık görmesi hepimizin ortak başarısıdır. Bu başarının temelinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız ve dayanışma ruhuyla hareket etmemiz vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından verilen bu ödülü tüm Malatya adına aldım, bunun içinde ayrı bir onur duyuyorum. AK Parti Kurucu Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görülmenin onurunu yaşıyoruz. Bu aldığımız ödül hizmet aşkımızın daha da artmasına neden olacak. Milletimize hizmet yolunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Hizmetkârı olmaktan her zaman onur duyduğumuz aziz milletimizin her daim hizmetindeyiz” dedi.

Ziyarette, AKP İl Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ile Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız