SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi'nde Toplu Sözleşme

0
Güncellendi - 2016-02-22 15:20:01
Yeşilyurt Belediyesi'nde Toplu Sözleşme
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı bünyesinde çalışan kadrolu işçileri kapsayan iki yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Bünyamin Geleri ile Yönetim Kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ederek sözleşmeyi imzaladı.

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Bünyamin Geleri ziyarette yaptığı konuşmada "Yeşilyurt Belediyesinde görev yapan kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesine yönelik görüşmeler anlaşma ile sonuçlandı. Yeşilyurt Belediyesi işçilerimizin alın teri, emek karşılığını toplu sözleşmeye yansıtmıştır. Başta Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"  dedi.

BAŞKAN POLAT, "BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLARIMIZI BİR AİLE OLARAK GÖRÜYORUZ"

Yeşilyurt Belediyesi olarak işçilerin alın teri kurumadan haklarını ödemek için çaba sarf ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Âlemlerin Efendisi Hz. Muhammed (SAV) hadisi şerifinde “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz” diye buyurmakta. Bizler çalışanın emeğine saygı duyan bir dinin mensuplarıyız. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızı bir aile olarak kabul ediyoruz. Belediye bünyesinde çalışan memur, kadrolu, sözleşmeli ve taşeron işçilerin tamamı bu büyük aileyi temsil etmektedir. Çalışanlarımızın sosyal hakları, özlük hakları ne kadar güzel olursa, biz bundan mutlu oluruz. Yapılan görüşmelerin anlaşma ile sonuçlanmasından sonra iki yıllık toplu iş sözleşmenin imzalanması için bir araya geldik. Hayırlı olsun, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmalardan sonra toplam 98 kadrolu işçinin iki yıllık Toplu İş Sözleşmesi Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Bünyamin Geleri tarafından imzalandı. Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Bünyamin Geleri, Belediye Başkanı Polat'a günün anısına üzerinde "ALLAH" yazılı porselen tabak hediye etti.

Toplu İş Sözleşme imza töreninde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Halit Adıyaman'da hazır bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Alişan (8 yıl önce)
    Bende Yeşilyurtluyum. Bir zamanlar memleketimde iş bulamadım şimdi gurbetteyim. Bir Malatyalı olarak Yeşilyurt belediyesi halkına sahip çıkması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah Altunkaya (8 yıl önce)
    Belediye çalışanları asgari ücret artışı sonrası ücretlerinin artmasını beklerken ücretlerinin düştüğünü ifade ediyorlar siz daha edebiyat yapıyorsunuz medya önünde
    0
    0
    Yanıtla